Kosmetika: otestováno – must haves od Benefitu!

Značka Benefit, tak to je na poli dekorativní kosmetiky…až láska! Opravdu, nemůžu o jiném kosmetickém brandu říct, že si mě tolik získal, jako právě Benefit. Boží obaly, silná pigmentace, vychytávky, které jinde nenajdete…to všechno dělá značku Benefit – zkrátka TOP! Dnes bych vám proto chtěla ve své recenzi představit pár vychytávek, které rozhodně stojí za pozornost… ;)

Benefit je v mnoha ohledech naprosto jedinečný, ale to, čemu fakt rozumí, je dokonalé obočí, na to nabízí přímo několik vychytávek! A pár zajímavých věciček na obočí vám představím i ve své dnešní rencezi…a nejen to! ;)

BROWVO! CONDITIONING PRIMER – báze bohatá na živiny pro plnější obočí
Další s úžasných vychytávek pro obočí, které značka Benefit představila – vyživující báze na obočí! Právě tato výživná báze, která obsahuje keratin a sójové proteiny, vašemu obočí pomůže. Obočí bude plnější, chloupky více porostou – a to přece na požadovaných místech chceme!

Bázi nanáším večer, ovšem dá se používat také jako podkladová báze pod odstatní produkty, které na obočí používáte. Balení obsahuje speciální, velmi jemný gumový aplikátor. Otočením spodní části balení do aplikátoru pronikne transparentní gel, ten pak nanesete na obočí.

HIGH BROW – liftingová tužka pod obočí
Tak tuto tužku, tu fakt miluju! Používám ji totiž kromě obočí ještě na další partie obličeje, kde je potřeba krásné projasnění – třeba do spodního koutku oka, pod spodní víčko, nebo kolem rtů. Ale zpátky k použití u obočí – tužka ho totiž dokáže opticky nadzvihnout. Tužku stačí aplikovat jedním tahem a pak lehce rozetřít. Výsledek je dokonale projasněná pleť. Pro mě absolutní “must have”:)

FOOLPROOF BROW POWDER – Pudr na úpravu obočí
Další vychytávka určená pro dokonalý vzhled obočí! Jedná se o novinku, která vám pomůže vymodelovat plný, ovšem přirozeně vypadající vzhled obočí.

Výhodou je, že pudr je složený ze dvou odstínů, můžete tak skvěle zachytit takový, který požadujete. Obočí tak získá objem, barvu a vykreslíte i perfektní tvar.

Skvělý je totiž i aplikátor – je pěnový, do špičky, takže s ním dobře vykreslíte i drobné detaily. Aplikátor má navíc v sobě ukrytý malý, praktický kartáček na obočí.

THEY’RE REAL RED ON – Matná rtěnka
Na intenzivní matné rtěnky, tak na ty si já potrpím! A řeknu vám, tato je fakt něco! Dokonale matná, se silnou pigmentací – drží fakt naprosto skvěle, zbavíte se jí až odličovačem.

Super je i aplikátor, který je součástí balení – malý štěteček, díky kterému si vybarvíte rty s dokonalou přesností. Oceňuji i absolutně matný finish, ovšem na rtech rtěnku vnímáte zcela příjemně, nestahuje rty, je krémová.

Kosmetiku Benefit koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii, v Galerii Vaňkovka, nebo přes eshop Sephora, viz odkaz níže.

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS / facebook

ODKAZ: SEPHORA / web
ODKAZ: SEPHORA / facebook