Letní novinky v obchůdku IvaDekor

Bytové doplňky, dekorace, svíčky…to všechno patří k radostem, které si čas od času pořizuji, nebo je kupuji jako milý dárek pro někoho blízkého. Asi jako každá žena mám právě ke všem takovým věcem opravdu blízko, protože mi pomáhají vytvářet doma útulno. :) V Brně pravidelně chodím do obchůdku IvaDekor na Horové – kde je opravdu obrovský výběr věcí, které umí potěšit…:) Nedávno jsem tu pro vás opět nafotila velký fotoreport – tady je, pro inspiraci! 

Řeknu vám, kdykoliv si nějaký hezký bytový doplněk, dekoraci, nebo svíčku pořídím, dokáže mě to opravdu potěšit. Ráda se obklopuju hezkými věcmi a vytvářím u nás doma tak útulné a příjemné prostředí, kde se celá moje rodina cítí dobře. Dělám to hlavně i kvůli dětem, které vždy ocení, když domů přinesu nějaký nový, hezký kousek – třeba roztomilou postavičku, coby dekoraci, voňavou svíčku, vázu s květinami…

Moji kluci jsou v tomto ohledu asi oba po mně, mají cit pro hezké věci a studené, designové interiéry, to není nic pro ně. A pro mě vlastně také ne. :)

S příchodem každého ročního období si domů pořídím vždy alespoň jednu, dvě, hezké věci, kterými si dané období ještě víc umocním. V zimě to jsou hlavně vánoční dekorace, na jaře pak barevné doplňky, které mi připomínají, že zimy je konec…

V létě mám ráda věci v jednoduchém, letním stylu a třeba takové, které jsou inspirované mořskými destinacemi…

Všechny tyto krásné kousky, pro každé období, najdu vždy v obchůdku IvaDekor, v Brně na Horové ulici. Chodím sem opravdu ráda – jednak je tu až neskutečný výběr a také, ráda tu vždy potkám majitele, Ivu a jejího manžela, kteří jsou fajn lidé, plní pozitivní energie. Je na nich vidět, že svůj obchůdek a zákazníky, mají opravdu rádi. :) A to je přístup, na který dnes také nenarazíte běžně.

Aktuálně je v IvaDekor mnoho krásných novinek, které jsem vám při své poslední návštěvě nafotila – ať máte přehled a inspiraci.

Vybírat je tu opravdu z čeho – a pozor, novinkou je tu i skvělá skotská kosmetika!

Pokud milujete svíčky, také si tu přijdete na své. Skvělý je obrovský sortiment voňavých svíček Yankee Candle, nebo i svíček WoodWick, které když hoří, tak vydávají zvuk praskajícího krbu.

Krásné jsou i doplňky, které můžete využít třeba na terasu, balkón, nebo zahradu.

Naprosto dokonalý je třeba tento datel – pro venkovní dekorace. ;)

Zaujaly mě i věci pro děti – třeba roztomilé židličky, dětské lampičky, nebo nejrůznější dekorace do dětských pokojíčků.

Zkrátka – tento milý obchůdek musíte znát, bude se vám tady líbít…stejně, jako mně. ;)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram