Snídaně a další dobroty v Omni café & fit studiu

Na blogu jsme vám nedávno představila jedno moc sympatické místo v Brně – kavárnu a fit studiu OMNI, které najdete v Medlánkách. Musím vám říct, že já jsem si to tady oblíbila hned při první návštěvě, celkově je tady zkrátka příjemně. A co víc – dáte si tady vynikající domácí speciality – dezerty, zmrzlinu, nebo třeba výborné snídaně, které vám tu na přání udělají kdykoliv během dne, takže je můžete pojmout třeba jako takový „brunch“. Právě o tom vám chci také dnes napsat, čtěte dál! ;)

V Brně mám několik míst, ke kterým si vytvořím bližší vztah tak nějak přirozeně, okamžitě, hned při první návštěvě. Jedním z nich je rozhodně také Omni café & fit studio. Je tady pohodová atmosféra, klid, jste stranou ruchu města, zkrátka se tady budete cítit dobře a já věřím, že ti, co tu už byli, se rádi vrací.

Omni café & fit studio si otevřely dvě kamádky a chtěly vytvořit takový koncept prostor, který je rozmanitý – lidé si sem budou moci přijít zacvičit, dát si dobrou kávu, nebo domácí dezerty, snídaně, přes den pak jídla z denní nabídky. A právě takto Omni café & fit studio funguje, je to v podstatě místo, kam stojí za to si zajít, nebo zajet.

Omni najdete v Medlánkých na Třešňové ulici 2, v klidné části města. Dobře se tady parkuje, je to dostupné i MHD, takže opravdu není problém se sem dostat. A stojí to za to. ;)

Jak jsem napsala, součástí prostor je i sál na cvičení, kde v týdnu probíhají různé lekce, nejoblíbenější je pak rozhodně třeba jóga, na tu se sem taky brzy sama chystám.

Omni je ovšem i kavárnou – dáte si tady dobrou kávu, čaje, domácí limonády, které jsou mimochodem opravdu boží, můj syn tady z nich byl unešený – vyzkoušel malinovou, byla vynikající, navíc s jahodama, borůvkama, fakt osvěžující. ;)

Mimochodem, co mě zaujalo, tak do nápojů používají speciální bambusová brčka, která jsou určená pro opakované použití. Dobře se z nich pije a můžete mít taky dobrý pocit, že šetříte přírodu. ;)

Kromě nápojů tu pak mají teď v létě i oblíbené brněnské zmrzliny Na dřívku, taky jsme vyzkoušeli – kdo nezná, moc doporučuji, jsou bez barviv a další chemie a chutnají skvěle. ;)

Co tu mají ale fakt vynikající – domácí dobroty, dezerty, snídaně a přes den pak další jídla z denní nabídky. A snídaně tu jsou opravdu TOP!

Běžně se tu snídaně podávají v pátky, ovšem, na přání vám je připraví kdykoliv budete chtít – během dne, vy pak můžete takovou snídani pojmout třeba jako příjemný brunch.

Vše si zde připravují holky samy, což je taky poznat, zatím co jsem tu ochutnala, bylo senzační – ať už to byl třeba plněný bagel…

…nebo naposledy omeleta s kozím sýrem a červenou řepou, což jsem v této kombinaci jedla asi vůbec poprvé a bylo to super! Lehké, dobré a zdravé. ;)

Pokud jste víc na sladké, tak si tu dáte třeba různé zdravé „bowls“ – misky plné dobrot, nebo třeba dezerty, já ochutnala tento bez cukru s jahodami, tedy na bázi „low carb“ a byl super, lehounký, osvěžující.

Koncept jídel v nabídce, ať už té snídaňové, nebo na denním menu, je pestrý a zajímavý, věřím, že si tu vybere každý.
Zkrátka, za mě je Omni café & fit studio super místem, které rozhodně stojí za návštěvu. Budete se sem určitě rádi vracet, stejně, jako já. ;)

Omni café & fit studio najdete v Brně – Medlánkách, na ulici Třešňová 2.

ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / web
ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / facebook
ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / instagram