Představuji: café & fit studio OMNI!

Neustále se přesvědčuji, že v našem je Brně je stále co objevovat! A řeknu vám, když narazím na nějaké zajímavé místo, které stojí za pozornost, samotnou mě to opravdu potěší. ;) Moc ráda se pak o svou zkušenost podělím a předám ji i vám. Přesně tak, jak je tomu i v případě moc příjemné kavárničky, bistra a fit studia OMNI, které najdete v Brně – Medlánkách. Je to tady opravdu moc fajn, mají tu vynikající jídlo, dobrou kávu, design prostor je nádherný a co víc, je tu i sál, kde si můžete zacvičit. Znáte café & fit studio OMNI? Ne? Tak si přečtěte následující článek, protože toto místo si to fakt zaslouží. ;)

Před pár dny jsem se na doporučení vůbec poprvé zajela podívat do Omni café & fit studia, do Medlánek. Upřímně, už jsem o tomto místě slyšela – a to jen samé pozitivní ohlasy. Navíc, moje kamáradka Eva Fiderická tu vede zajímavé lekce tance na podpatcích Body Vibe a už mě sem několikrát lákala. :)

Tak jsem sem vyrazila – Omni najdete v jedné z klidných uliček v Medlánkách, až mě samotnou trochu toto místo překvapilo, je příjemné a tak trochu stranou tomu ruchu a hektickému shonu okolního města. A hlavně – dá se tady zaparkovat! Což je rozhodně skutečnost, kterou mnoho z vás ocení. Však víme, jak to teď s parkováním v Brně je – takže tady můžete být v klidu. Míst na parkování je kolem kavárny dost a jsou samozřejmě zdarma. :)

Na první dojem mě hned zaujaly krásné prostory, v jednoduchém, čistém designu, kterému dominují hlavně barevné prvky – křesla a židle ve žluté a modré barvě. Sama mám právě takto ucelený a doslova „nepřeplácaný“ design ráda, zkrátka, i podle mě platí, že v jednoduchosti je krása – a právě v případě Omni se o tom můžete přesvědčit. ;)

Zkrátka, prostory jsou velikostí na kavárnu „tak akorát“, je to zde vzdušné, světlé, moderně zařízené – určitě se tady budete cítit fajn, stejně, jako já.

Omni café & fit studio si zde před rokem otevřely dvě kamarádky – a chtěly tu vytvořit zajímavý koncept kavárny, bistra a zároveň místa, kde si můžete zacvičit (a dokonce, take vaše děti). A musím říct, že se jim to opravdu výborně povedlo.
S oběmi slečnami jsem se tu také potkala a bylo vidět, že tady vše dělají s láskou, zapálením…a jsou rády, když je tady lidem dobře. A to je opravdu na celkové atmosféře daného místa hodně poznat, o tom jsem se už přesvědčila tolikrát!

Do Omni můžete zavítat kdykoliv během dne. Ráno si tady dáte výbornou snídani, třeba vaječnou omeletu, smoothie, nebo třeba bagel s vajíčkem a špenátem – ten jsem si tady dala já a byl fakt skvělý! Vařit tady rozhodně umí, vše si připravují sami a poctivě, z kvalitních surovin.

I přes den si tu můžete dát nejrůznější dobroty z denní nabídky. A samozřejmě, nápoje – kvalitní kávu, domácí limonády, čaje…

A kromě toho, mají tady vynikající dezerty! Spolupracují také s cukrárnou Sorry, pečeme jinak – jejich sladké dobroty jsou vyhlášené a stejně tak i makronky od Království makronek. Já ochutnala tuto vynikající s malinama, fakt úžasná! :)

Za zmínku pak stojí i dovatel Gluten Free Magics – od nich je tento úžasný věneček. Jinak si tu holky vše pečou a připravují samy! ;)

Jak jsem zmínila, v Omni si můžete také zacvičit. Je tu prostorný sál, kde se koná během týdne celá řada cvičení, nechybí oblíbená jóga, power jóga, lekce tance na podpatcích Body Vibe…

…nebo i cvičení pro děti, což je v takových prostorách rozhodně super, protože zatímco děti cvičí, maminky můžou v kavárně posedět u kávičky. ;) My, maminky, rozhodně něco takového oceníme. ;)

Sál má omezenou kapacitu max. 10 osob, takže se rozhodně nemusíte obávat přeplněných lekcí, kdy nevidíte ani na lektorku. :) Je tady klidná a pohodová atmosféra a o tom fajn cvičení taky je, že?

Já se sem na lekce cvičení teprve chystám, takže vám o tom ještě rozhodně napíšu. ;)

Zkráka, Omni café & fit studio rozhodně stojí za návštěvu, já měla díky příjemné a pohodové době strávené zde doslova hezčí celý den. :)

Omni café & fit studio najdete v Brně – Medlánkách, na ulici Třešňová 2.

ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / web
ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / facebook
ODKAZ: OMNI CAFÉ & FIT STUDIO / instagram