Představuji: nový projekt – zážitkový Beauty den s focením!

Ráda bych vám dnes napsala něco víc o novém projektu – zážitkovém Beauty dni, který jsme pro vás připravily ve spolupráci s výbornou brněnskou fotografkou Alenou Podolníkovou, vizážistkou Nelli Jadrníčkovou a také, s exkluzivním brněnským hotelem Anybody. Tento den o vás bude pečováno týmem vizážistů, stylistů, kadeřníků – a co víc, památkou na celý život vám zůstanou nádherné fotky. Já tento den absolvovala a dámy, stojí to za to! Víc informací v následujícím článku. ;)

Asi každá z nás touží být jednou za život skutečně doslova za princeznu. Krásnou, neodolatelnou, opečovávanou… Takovou, kdy se sama bude vnímat krásně, jedinečně, kdy si uvědomíte vlastní půvab. Myslím, že si něco takového všechny, milé dámy, zkrátka zasloužíme… :)

A přesně o tomto je i projekt „Beauty den“, kdy toto vše můžete zažít.

Jedná se o zážitkový den, který bude jen o VÁS! Bude o vás pečovat tým mnoha lidí, o vaši pleť a make up se postará kosmetička a profesionální vizážistka, s účesem vám pomůže a vytvoří ho kadeřnice, zapůjčí vám také krásné oblečení… 

Tým těchto lidí vás bude hýčkat, pečovat o vás…jisté je, že se budete cítit dokonale. A to není všechno!

Tím hlavním je pak focení v prostorách brněnského hotelu Anybody. Určitě jste už o tomto výjimečném hotelu slyšeli – myslím, že právě jeho koncept nemá nejen v Brně, ale v celé České republice obdoby. 

Přenocování v tomto hotelu se změní doslova ve filmový zážitek – pokoje jsou designově vytvořené podle známých filmů z 60. let. Dostanete se tak do prostředí filmů Zvětšenina, Snídaně u Tiffanyho, nebo do bondovky Goldfinger.  V pokojích si pouštíte audioscénář inspirovaný dějem daného filmu, mění se i osvětlení a k dispozici máte i jedinečné vybavení.

Mimochodem, přenocování v tomto hotelu je i dokonalý zážitek pro páry – oba hosté se tak v každém z pokojů mohou stát na chvíli někým jiným a vyzkouší si zahrát malou roli v příběhu, který se v pokoji odehrává.

A právě v jednom z unikátních pokojů hotelu Anybody vám fotografka Alena Podolníková vytvoří nádherné fotky – budete krásně nalíčené, učesané, zkrátka, bude vám to slušet.
Tyto jedinečné fotky vám pak zůstanou coby památka na tento den – pro celý život. Mimochodem, takové fotky mohou být skvělým dárkem třeba pro vašeho partnera. ;)

Je už pak na vás, jestli si budete přát v hotelu zůstat i na noc – třeba s manželem, přítelem, nebo kamarádkou, se kterou mimochodem můžete tento zážitkový den prožít také.

Takový zážitek je skutečně ojedinělý a věřte, pocit, že jste jedinečná, neodolatelná a půvabná vám dodá sebevědomí a novou energii do života. ;)

Já toto focení také absolvovala a výsledkem jsou krásné fotky, které vidíte v článku.

Jak se na focení přihlásit?
Napište na email fotografky Aleny Podolníkové info@alenapodolnikova.com , která vám ráda řekne veškeré informace, včetně ceny. Zažijte to taky, dámy, stojí to opravdu za to! :)

Za zapůjčení krásného oblečení na moje focení děkujeme značce Rinascimento – tyto krásné věci koupíte v Brně například v butiku The Woman na ulici U Červeného mlýna.

ODKAZ: ALENA PODOLNÍKOVÁ / web / facebook / instagram

ODKAZ: HOTEL ANYBODY / web / facebook / instagram