Karl Lagerfeld DENIM – nová kolekce v pfb Concept Store Brno

Ikonickou značku Karl Lagerfeld vám jistě nemusím představovat – věřím, že snad není nikdo, komu by toto jméno bylo cizí. :) I já tento brand přímo miluju, propadla jsem mu už před pár lety a tak jsem opravdu ráda, že nádherné oblečení, boty, kabelky a doplňky jsou nyní k dostání také v Brně, konkrétně v pfb Concept Store na Panské 12. A POZOR – nově je tu i denimová řada by Karl Lagerfeld, která je taky božská! Nedávno jsem ji tu pro vaši inspiraci nafotila – víc vám představím v následujícím článku se spoustou fotek. ;)

Značka Karl Lagerfeld je v módní branži skutečně jedinečná a nepřehlédnutelná. Věhlasný módní návrhář Karl Lagerfeld, který bohužel letos zemřel, jí vdechl naprosto osobitý, originální, možná i lehce provokativní styl, který dělá z každé věci jedinečnou záležitost.

I já jsem designu věcí od Karla Lagerfelda naprosto propadla, a to už pár let zpět. Kdo mě zná, ví, že hlava Karla Lagerfelda z jeho řady Iconic zdobí celou řadu věcí, které ráda nosím a používám. Nějak se s tímto stylem celkově ztotožňuji, mám ráda obrázkový design, černou barvu, jedinečné střihy se špetkou extravagance – a přesně takové jsou i kousky od Karla Lagerfelda.

Už dříve jsem vám psala, že tato značka je – k mé velké radosti – nově k dostání také v Brně, a to v opravdu pestré škále věcí. Najdete ji v pfb Concept Store na Panské, kde mají kromě Karla Lagerfelda i další super brandy, které stojí za pozornost, mezi ně rozhodně patří třeba Love Moschino, Marc Jacobs, Hugo Boss, Chiara Ferragni, nebo Ted Baker.

Zpátky ale ke „Karlíkovi“. :) Nově mají v pfb Concept Store totiž i jeho denimovou řadu, která je vůbec velkou novinkou a postupně se dostává i do butiků po celém světě.

Tato denimová kolekce je více sportovní, stylově jednoduchá a samozřejmě v ní převládají denimové kousky.

Právě džíny jsou této řady super! Mají perfektní střih s vyšším sedem a jsou nesmírně pohodlné. Mají jich tu více druhů, mě nejvíc zaujaly samozřejmě ty s ikonickou hlavou Karla… ;)

Ale super jsou i tyto, mají více elastanu a jsou nesmírně pohodlné. Mají tady k nim i denimovou bundičku, tak si můžete vytvořit rovnou celý komplet. ;)

Super jsou třeba i tyto sexy šaty na zip – právě díky zipu si můžete určit velikost výstřihu. A jsou pružné, celkově moc příjemné! A boží je i střih. ;)

Ve sportovním duchu jsou pak třeba tyto mikinové šaty, dají se ovšem nosit i ke kalhotům.

Od Karla Lagerfelda mají v pfb Concept Store i celou řadu doplňků, boty, kabelky a fakt, co kousek, to úžasná věc, která stojí za pozornost.

Tak ať jste v obraze, milé dámy. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

Na více fotek krásných věcí se podívejte také do fotogalerie!

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram