Nový obchod Dermacol v Brně!

Věřím, že značku Dermacol jistě nemusím žádné z vás, milé dámy, představovat. :) Dermacol je už opravdu spoustu let výrobcem kvalitní dekorativní a také pečující kosmetiky – a jistě víte, že se jedná o českou značku, která se těší po celou dobu své existence velké oblibě. I proto vám chci napsat, že se v Brně, konkrétně v OC Rozkvět, 17. května otevřel vůbec první obchod Dermacol! Minulý týden ve čtvrtek se tu konalo slavnostní otevření, já byla u toho a dnes mám pro vás reportáž se spoustou fotek, ať jste v obraze, jak krásné to tu je a hlavně, jak širokou nabídku produktů zde mají!

Věděli jste, že jeden z prvních krycích make upů na světě vznikl v laboratořích Dermacol, a to už před více než 50 lety? U zrodu značky stála kosmetička Olga Knoblochová, kdy cílem bylo vyvinout krycí make up pro běžné nošení pro osoby trpícími kožními problémy.

Od doby svého vzniku se značka udržela na výsluní a dnes samozřejme kromě make upů nabízí obrovskou škálu jak dekorativní, tak pečující kosmetiky.

A musím říct, že i já jsem si spoustu produktů od značky Dermacol oblíbila a dodnes je používám. Například právě make upy mají obecně velice dobré, stejně tak jsou skvělé stíny a nedám dopustit na jejich laky na nehty.

Z pečující kosmetiky moc ráda používám scruby na pokožku, miluji jejich voňavou řadu Aroma Ritual, hlavně božská tělová mléka a mýdla, ty vůně jsou opravdu přímo úžasné :)

Výborná je také hydratační pečující kosmetika, mám vyzkoušené hlavně krémy a osvědčily se mi perfektně!

Je také fajn, že produkty od Dermacolu pořídíte za dostupné ceny – ovšem ve výborné kvalitě.

I proto mě moc potěšila informace, že se v Brně otevřel vůbec první obchod Dermacol, kde koupíte výhradně produkty této značky.

Obchod najdete v OC Rozkvět, přímo v centru Brna a vchod je přímo z nám. Svobody, obchod tak nemůžete minout. ;)

Prostorově je obchod opravdu velký, takže máte z čeho vybírat – ať už sháníte dekorativní, nebo pečující kosmetiku, vše od Dermacolu je tady hezky na jednom místě.

Minulý týden ve čtvrtek se zde konalo slavnostní otevření, za přítomností mnohých známých osobností. Nenechala jsem si to ujít – a tak jsem měla i možnost si obchod a to, co nabízí, pořádně prohlédnout.

Mají tady toho fakt spoustu! A hlavně, pokud potřebujete s výběrem poradit, tak není problém – ochotné slečny vám zde pomůžou najít a vybrat přesně to, co hledáte. ;) Vše si samozřejmě můžete také vyzkoušet – což je v případě dekorativní kosmetiky rozhodně super. ;)

Moc hezký je i design obchodu, kterému samozřejmě dominuje růžová barva, typická právě pro značku Dermacol. Zkrátka, tento obchod je pro nás, holky, doslova ráj na zemi – zvláště, pokud si potrpíte na všechna ta „malovátka a zkrášlující vychytávky.“ A hlavně, Dermacol je český – a já nevím, jak vy – ale já právě vždycky raději volím a kupuji takové věci, které jsou zkrátka „naše“. :) Věřím, že má mnoho z vás stejný názor. ;)

Stavte se do nového obchůdku Dermacol podívat, stojí to za to! :) A pozor, do 9. června tu platí sleva 20% na vše!