Představuji: bistro Coolicki!

Dlouho nebylo na mém blogu žádné „gastro téma“, co říkáte? :) Tak pro vás dnes jedno mám! Chci vám napsat o jedné zajímavé novince, která se doslova – „dovalila do Brna“! O co jde? O bistro Coolicki – kde si dáte vynikající masové (i vege) kuličky, které si namícháte podle vlastní chuti. A jsou fakt vynikající! Tady je moje reportáž. :)

Novinky ve směru gastronomie vás, ale i mě baví a zajímají. A proto mi neunikla další zajímavá novinka v tomto směru – v Brně se totiž nedávno otevřelo zbrusu nové bistro „Coolicki“. Najdete ho v centru, na Masarykově, v prostorách paláce Padowetz a jak sám název bistra napovídá, dáte si tady – masové (i vegetariánské) kuličky! A jsou fakt boží!

Masové kuličky mám ráda i já a hlavně, moje děti, pro ty jsou právě masové koule jedním z TOP jídel. :) Proto jsem se do bistra nedávno vydala, omrknout a hlavně, ochutnat!

Výhodou a zajímavostí nabídky bistra je to, že si tady můžete sami vybírat, kombinovat – přesně podle vaší chuti.

Co mě také zajímalo, složení kuliček – jak jsem se informovala, tak kuličky jsou vyrobené opravdu jen z masa, zeleniny – žádná chemie, éčka a další „hnusy“, které nemají v dobré jídle podle mého rozdhodně co dělat.

Bistro Coolicki nabízí kuličky v několika varianátch, k tomu si vyberete omáčku a necháte si vše naservírovat do krabičky.

Na výběr máte z pěti druhů kuliček – kdy jedna je ve „vege verzi“ – kuličky jsou tedy zeleninové a také, bez lepku. Dál tu mají krůtí dětské kuličky, hovězí, kuřecí spicy, nebo vepřové asie – na složení kuliček mrkněte na webu – tady.

Ke kuličkám si pak můžete vybrat z celé řady výborných omáček! Výborná je třeba BBQ, kari, nebo oblíbená klasika – rajská. :)

Za mě super bistro – dáte si tady kvalitní jídlo, které skvěle chutná! Určitě stojí za vyzkoušení, věřím, že budete stejně nadšení, jako já – a i moji kluci, těm kuličky chutnají taky náramně. :)

Bistro Coolicki najdete v Brně na Masarykově v paláci Padowetz.

ODKAZ: COOLICKI / web
ODKAZ: COOLICKI / facebook