Léto v Brně – už teď! :)

I když nás letos zima docela potrápila, byla dlouhá a studená, tak o to dřív se teď můžeme těšit až z letního počasí. Nevím, jak vy, ale já z toho mám velkou radost a tu letní atmosféru si užívám, kde to jen jde… A věřte, je místo, v Brně, kde se už nyní můžete cítit…jako na letní dovolené. Kde to je? No přece v Infinit Maximus – k dispozici je zde hostům opět překrásná letní louka, kde se můžete opalovat, relaxovat… Čtěte dál, věřím, že vás můj článek minimálně „letně naladí“… :)

Infinit Maximus je jedním z mých nejoblíbenějších míst v Brně, jezdím sem ráda, s kamarádkami, načerpat trochu klidu, odpočinout si… Je to takový „ráj na zemi“, u nás, v Brně, ale to vy určitě moc dobře víte… Infinit Maximus totiž máme rádi opravdu asi úplně všichni, že?

Infinit Maximus stojí za návštěvu kdykoliv během roku, ovšem právě teď, na jaře, nebo dokonce na začátku léta – dle úžasného, teplého počasí, je to tu obzvlášť perfektní.

Můžeme si totiž užívat nejen sauny, vyhřívané bazény a vířivky, ale i krásnou letní ladu – louku, na které jsou pro hosty připravená lehátka a dokonce i houpací lehátka! ;)

A lehnout si právě zde, obklopeni panenskou přírodou, odpočívat a nechat se unášet klidem a pohodou…co víc si přát. :) Letní atmosféru můžete začít užívat už nyní, na začátku května – a to je přece skvělé, že? :)

Navíc, jen pár kroků od Infinitu Maximus je oblíbená Brněnská přehrada, která už i teď nabízí široké spektrum vyžití.

Letní pohodu si můžete užívat i v krásném bazénu, s letním drinkem v ruce… :) Ve fresh barech tu mají například vynikající okurkovou limonádu, Matcha tea i čerstvé freshe – citrusový mix, nebo imunitní bombu.

Infinit Maximus pro hosty stále nabízí široké spektrum služeb a možností vyžití. K dispozici vám je 11 druhů saun, venkovní i vnitřní vyhřívaný bazén, vířivka se slanou vodou, Kneippovy lázně, 4 ochlazovací bazénky, přírodní jezírko, 3 saunové fresh bary, vnitřní odpočívárnu, venkovní odpočívárnu s krbem… Zkrátka, věřte, že nudit se tady rozhodně nebudete!

A na závěr mám pro vás jeden osobní tip… :)
Pokud si chcete užít dokonalou atmosféru Infinit Maximus opravdu plnými doušky a v poklidu, intenzivně, doporučuji sem zajít ve všední den, nejlépe v dopoledních hodinách. Bývá tu méně lidí, klid a zkrátka si tu pohodu vychutnáte mnohem víc… ;) Za sebe, vřele doporučuji!

ODKAZ: INFINIT.CZ
ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / facebook