Zdravotně nezávadné botičky v obchůdku EMELLI – jarní kolekce!

Jak dobře vím, je mezi vámi, čtenáři mého blogu, spoustu starostlivých maminek – a i já, sama jako maminka dvou malých kluků, ocením právě „maminkovské rady a tipy“. Dnes pro vás mám inspiraci na zdravotně nezávadné dětské botičky. Kde je v Brně kupovat? Určitě stojí za pozornost obchůdek EMELLI ve Starém Lískovci. Tady je opravdu perfektní nabídka – a také přístup. ;) Nedávno jsem tu nafotila novou kolekci – tady je moje reportáž:

Moc dobře si vzpomínám na doby, kdy jsem pro své malé syny řešila zdravotně nezávadné dětské botičky. Před těmi pár lety v Brně moc výběr nebyl a já byla ráda za každou dobrou radu. Proto věřím, že uvítáte moji inspiraci – naprosto perfektní výběr kvalitních a zdravotně nezávadných dětských botiček je v obchůdku EMELLI, který najdete ve Starém Lískovci v Brně.

A pozor – kromě botiček tu mají i spoustu dalších věcí, třeba Zdravé lahve, ze kterých moji kluci pijí dodnes, nebo dětské aktovky, deštníky, pláštěnky, softsheelové oblečení, čepičky, šátky na krk a další doplňkové zboží, které my, maminky, dokážeme ocenit. :)

Nicméně, tou hlavní nabídkou jsou zde především botičky – zdravotně nezávadné, na ty se v EMELLI hlavně zaměřují.

Koupíte tu botičky už od těch nejmenších velikostí – jako první botičky pro batolata. Pro děti do cca 3 let věku není příliš vhodná obuv s komponenty pro podporu klenby. Děti mají v nožní klenbě tukový polštář, který chrání vyvíjející se klenbu před možným přetížením; tukový polštář mylně vyvolává dojem ploché nohy.

V obchodě EMELLI najdete botičky pro nejrůznější užití – bačkůrky, jarní botičky, goratexové botičky, holínky, nebo v zimě pak sněhulky. U všech botiček si můžete být jistí velkou kvalitou – v nabídce jsou i velmi prověřené značky dětské obuvi, jako jsou FARE, D.P.K., SUPERFIT, RICHTER, KTR, BEFADO, COQUI, JONAP, PEDDY, CAPIKI, D.D.Step,Viking, Rak…

Obrovský výběr tu mají i krásných letních botiček populární značky KEEN – na ty nedám pro své kluky dopustit i já!

Super je, že botičky, které tu mají, jsou nejen zdravotně pro děti zcela v pořádku, ale také hezky vypadají (což se často o zdravotně nezávadné obuvi moc říct nedá…).

Aktuálně je v EMELLI velká nabídka jarních botiček – nejrůznější tenisky, kotníčkové botičky, sandálky…

…nechybí ale i botičky s goratexovou membránou, která nepropustí vlhkost. Což se v nestálém jarním počasí přece jen hodí.

Omrkněte tu i letní modely – sandálky, páskové botičky, i ty tady mají moc krásné.

V EMELLI samozřejmě pořídíte i bačkůrky – i u těch je výběr důležitý, protože v těchto botičkách tráví každé dítě hodně času, ať už ve škole, školce, nebo doma. Na prodejně mají velké množství bačkůrek různých značek a střihů, vhodných i pro ortopedickou vložku.

Za mě je rozhodně tento obchůdek tím NEJ v Brně s nabídkou botiček pro děti. Maminky, musíte o něm vědět… :)

Prohlédněte si spoustu botiček pro děti z obchodu EMELLI také ve fotogalerii.

Prodejnu EMELLI najdete na adrese U Leskavy 27, ve Starém Lískovci v Brně, nakupovat můžete i přes oficiální web, viz odkaz níže.

ODKAZ: EMELLI / oficiální web
ODKAZ: EMELLI / facebook