Jarní inspirace z obuvi Tezyo

Opět mám pro vás inspiraci na krásné botičky – přináším fotoreport z multibrandového obchodu TEZYO v Olympii! Objevila jsem tu spoustu krásných kousků, o které se s vámi musím prostřednictvím mé reportáže podělit… :)

Na botičky, tak na ty máme, hlavně my, ženy, přímo slabost! Alespoň – můj případ to tedy rozhodně je… :) Stále říkám, že „botník není nikdy tak plný, aby se do něj nevešel nový pár bot.“ Souhlasíte? Já věřím, že mnohé ano. :)

Boty beru jako naprosto zásadní kousek celého outfitu. Špatně zvolené boty mohou celý efekt vašeho oblečení zničit, dobře zvolené boty ho naopak povznesou… zkrátka, rozdhodně není dobré výběr bot podceňovat!

A stejně, jako v případě oblečení, tak i boty podléhají módním trendům – každou sezónu se v obchodech objevují nové, zajímavé modely, které jsou aktuálně IN. Já jdu v tomto směru svou vlastní cestou – ano, boty musím být „trendy“, ale zároveň je pro mě podstatné, aby se mi v nich dobře chodilo a aby byly, co se desingu týká, alespoň lehce nadčasové, tedy aby nebyly natolik výstřední, že už budou příští sezónu „out“.

V obuvi Tezyo v brněnské Olympii jsem vám nafotila pro inspiraci spoustu krásných kousků, které by vás mohly zaujmout.

Nabídka v tomto obchodě je nesmírně pestrá. Najdete tu i lehce výstřední kousky, které jsou efektní a budou tím dominantním kouskem vašeho outfitu…

…koupíte tu ale i botičky v jednoduchém stylu, které jsou designem právě ty nadčasové, nositelné stále.

Tezyo je multibrandový obchod – mají tu botičky od celé řady značek, mnohé budete jistě dobře znát.

Tezyo nabízí boty ale nejen pro nás, ženy – super kousky tu pořídí i pánové, pro ty je tu taky senzační výběr, pro naprosto všechny příležitosti.

A pozor – krásné a pohodlné botičky tu koupíte také pro děti!

Úžasné tu mají i kabelky – opravdu v nádherném designu:

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii a pokud si plánujete udělat výlet do Prahy, tak Tezyo je i na Chodově. ;)

Spoustu fotek obchodu i aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook