Kosmetika: otestováno

Zajímají vás novinky ve světě kosmetiky? Pak mrkněte na moji další kosmetickou recenzi! Vyzkoušela jsem opět celou řadu produktů a ráda se s vámi podělím o své dojmy… :)

Kosmetika – pro nás, ženy, zásadní věc! Díky kosmetice se cítíme krásné, mladé, svěží – a proto je rozhodně fajn rozšiřovat si obzory právě ve směru kosmetických vychytávek. Ráda vám dnes představím ty, které jsem během poslední doby otestovala. Několik přípravků byly pro mě novinkami, ale jsou tu i takové, které dobře znám, používám je už delší dobu a ráda vám je na základě svých pozitivních zkušeností doporučím. Tady jsou!

Bioderma, Atoderm – Ultra – Nourishing Cream, Výživný tělový krém

Výživný tělový krém Atoderm vhodný pro normální až suchou pokožku, se sklonem k atopii. Moje celá rodina trpí v různých formách na ekzémy, zejména tedy starší syn – a právě kosmetika Bioderma z řady Atoderm mu velmi pomáhá.

Krém pokožku krásně zklidňuje, zmírňuje svědění, navíc posiluje hydrataci pleti. Krém má lehčí konzistenci, dobře se roztírá, pokožka ho velmi dobře absorbuje. Nezanechává pocit mastnoty. Vůně je lehounká, velmi příjemná.

Snášenlivost je naprosto vynikající – vhodné i pro silně podrážděnou kůži. Ideální věc na zimu, kdy pokožka vyžaduje více intenzivní péči. Skvělý produkt pro všechny členy rodiny, včetně malých dětí:)

Koupíte v Chytré lékárně, kde mají velký výběr všech přípravků Bioderma.

ODKAZ: Chytrá lékárna / webfacebook
ODKAZ: BIODERMA / webfacebook

Nuxe, Huile Prodigieuse, Multifunkční suchý olej

Oblíbený, suchý olejíček od Nuxe Vám asi rozhodně nemusím představovat. Jedná se o naprostý bestseller této značky a já se tomu vůbec nedivím. Tuto věc totiž fakt nejde nemilovat! Olejíček božsky voní a má tolik možností využití, že se Vám zkrátka také musí hodit:)

První, co mě ovšem na tomto doslova zázračném oleji upoutalo, byla jeho úžasná vůně, do které jsem se okamžitě tak zbláznila, že právě s touto vůni jsem si pořídila snad všechny dostupné produkty od Nuxe (včetně bezkonkurenčního parfému). Pokud jste už tento olejíček minimálně “očuchaly” vítě, o čem mluvím:)

Zpátky ale k jeho skvělým vlastnostem. Olej obsahuje velké množství vzácných rostlinných olejů, které dodávají pokožce vláčnost, hebkost a skvělý vzhled. Olej obsahuje přes 98% složek přírodního původu, což je samo o sobě skvělé.

Skvělé je ovšem i jeho multifunkční využití. Dá se aplikovat na obličej, tělo, nebo do vlasů, dokonce lze přida pár kapek také do kopele. Vše krásně provoní, zvláční a hydratuje. Navíc se velmi rychle absorbuje, takže rozhodně nenechává mastné stopy.

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE / facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

Nuxe, Bougie Prodigieuse, Vonná svíčka

Oblíbili jste si úžasnou vůni produktů Nuxe – zejména výše zmíněného vonného olejíčku? Pak musíte mít tuto skvělou a nádherně voňavou svíčku!

Svíčka opravdu krásně a intenzivně voní, právě stejně, jako můj milovaný olejíček Huile Prodigieuse. Vůně se hořením uvolňuje a provoní krásně bytové prostory.

Navíc – v krásném balení je tipem i na milý dárek.

Koupíte ve vybraných lékárnách, viz odkaz níže.

ODKAZ: NUXE / facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

Puressentiel, Antibakteriální gel na ruce

Značku Puressentiel jsem si oblíbila naprosto okamžitě. Mám ráda přírodní produkty, které čistě a bylinkově voní, navíc, které mají antibakteriální, uvolňující a antistresové účinky.
Přesně takové jsou právě i přípravky Puressentiel – představila jsem vám je blíže i v jedné ze svých dřívějších kosmetických recenzí.

Nyní jsem nově vyzkoušela tento Antibakteriální gel na ruce, který je skvělým pomocníkem, třeba na cesty. Je v malém, praktickém balení, vejde se vám kamkoliv, já ho nosím stále s sebou, v kabelce.

Gel má silnou, svěží, bylinkovou vůni, obsahuje 3 esenciální oleje.
Stačí nanést na ruce malé množství, kapku a dobře rozetřít. Účinek je okamžitý, gel likviduje viry a bakterie.

Super věc, kterou doporučuji každému – kdykoliv chcete mít pocit čistých rukou, stačí nanést. Super věc i pro děti!

Koupíte v běžných lékárnách.

Dermacol, Aroma Ritual, Krém na ruce s vůní jablka a skořice

Novinka z řady Aroma Ritual, Krém na ruce v vůní jablek a skořice – moje oblíbená kombinace. Na krémech na ruce jsem snad už „závislá“, nemám ráda pocit suché pokožky, proto mám krém na ruce neustále s sebou.

Tento krém od značky Dermacol je moc příjemný, vaše ruce krásně vyživí a dodá jim hladký, sametový dojem. Textura je lehčí, krémová, krém se snadno roztírá. Vůně je skvělá, evokuje ve vás třeba jablečný štrůdl, nebo nějaký sladký dezert.

Ideální pomocník do kabelky, pokožku vyživuje a hydratuje po dlouhou dobu, navíc jí propůjčí krásnou a příjemnou vůni.

Koupíte např. na NOTINO.cz, kde mají velký výběr sortimentu Dermacol.

ODKAZ: DERMACOL – web / facebook
ODKAZ: NOTINO.CZ – web / facebook

Yves Rocher, produkty z vánoční limitované řady

Moje oblíbená značka Yves Rocher opět představila limitovanou vánoční řadu a v ní celou řadu božsky vonících produktů. Najdte v ní tělové krémy, balzámy na rty, krém na ruce, tělové mléko, toaletní parfemovanou vodu… Ve všech případech, ty krásné vůně si zamilujete!

Já vyzkoušela Toaletní parfemovanou vodu s vůní vanilky – voní opravdu úžasně!
Toaletní vody od Yves Rocher používám ráda – v létě nedám dopustit na moji milovanou kokosovou. Tato je také velmi příjemná, lehounká a i když je „vanilková“, rozhodně není nijak moc sladká.

Voní podmanivě, smyslně, příjemně. Věřím, že se vám bude také líbit – až budete mít příležitost, přivoňte si… :)

Otestovala jsem i dva balzámy na rty, Vanilkový a Lesní plody.

Rty jsou po použití příjemně hydratované, hebké a navíc, krásně voní.

Produkty Yves Rocher koupíte v Brně v pobočkách na České, v Campus Square, v Galerii Vaňkovka, nebo v Olympii.

ODKAZ: YVES ROCHER – web / facebook

Youth to the People, Age Prevention Superfood Cleanser, Gelová čistící péče o pleť

Vyzkoušela jsem tento velmi zajímavý a hlavně, zdravý produkt z parfumerie Sephora – pro mě nové značky Youth to the People. Jedná se o Gelovou čistící péči o pleť, která je vyrobena ze samých skvělých složek – superpotravin!

Gel obsahuje kombinaci aktivních látek s vysokým obsahem antioxidantů – špenát, zelený čaj, vojtěška a kombinace vitaminů A, C a B5 – tyto složky jsou známé také jako tzv. „superpotraviny“, které mají velký přínos pro naše tělo, při vnitřním užívání.

Složky jsou ovšem přínosem i pro pokožku. Gel je určený na čištění a odličování pleti – má jemnou, velmi příjemnou, gelovou texturu, k pleti je absolutně šetrný, nijak nedráždí, ani nealergizuje.

Vůně je lehká, příjemná, opět nedráždí.

Ideální pro ranní i večerní použití, pro odstranění make upu a nečistot. Mě se tento přípravek skvěle osvědčil, pokožka je po použití krásná, čistá, hydratovaná. Navíc – tento gel neobsahuje parabeny, parfemace, barviva, sulfáty a není testovaný na zvířatech. ;)

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii,v Galerii Vaňkovka, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA – web, eshop / facebook

Loewe, Solo, Toaletní voda

Hledáte tip na zajímavou vůni pro partnera? Já nedávno vyzkoušela tuto – je od značky Loewe a voní moc příjemně.

Vůně je spíše lehčí, lehce kořeněná, s patrnými citrusovými tóny – doporučila bych ji i mladým pánům, kteří hledají jedinečnou a osobitou vůni.

Značka Loewe obecně nabízí moc zajímavé vůně – až budete v parfumerii Sephora, rozhodně se u tohoto brandu zastavte a otestujte, stojí to za to. ;)

Koupíte v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii, v Galerii Vaňkovka, nebo přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: SEPHORA – web, eshop / facebook