Milý Ježíšku… Hodinky, jako dárek, co potěší!

I hodinky mohou být skvělým vánočním dárkem – a to pro kohokoliv! A právě o hodinkách je další díl mého vánočního speciálu „Milý Ježíšku…“ – s tipy na vánoční dárky! Mám pro vás totiž inspiraci ze stylového hodinářství Pohanka&co.!

A pozor – navíc mám pro vás pozvánku na jednu příjemnou, vánoční akci, kde to bude – mimo jiné – právě o hodinkách. Ve stylovém hodinářství Pohanka&co. na Šilingrově nám. se bude tento čtvrtek a pátek podávat vánoční punč! Můžete si tu také prohlédnout mnoho krásných novinek – třeba vás některá osloví coby vhodný vánoční dárek… ;)

Ve stylovém hodinářství Pohanka&co. najdete obrovskou kvalitu, a to zaručenou u všech zde nabízených hodinek. Tento obchod opravdu stojí za pozornost – a to už na první pohled, přímo zvenku – krásně opravený, bleděmodrý dům se zlatými prvky s popisným číslem 7, skutečně nejde přehlédnout.

Stylové hodinářství Pohanka&co. má ve svém sortimentu celou řadu zajímavých značek, kdy některé jsou naprosté exkluzivity. Zaměřují se zde především na mechanické hodinky, které jsou opravdu vysoce kvalitní, precizně zpracované.

Koupíte tu hodinky pro naprosto všechny příležitosti – pro pány i dámy, elegantní, sportovní, společenské a navíc, najdete tu i velice jedinečné kousky, které tu nabízí např. v rámci limitovaných řad.

Všechny krásné hodinky si budete moci prohlédnout, vyzkoušet – třeba během zmiňované dvoudenní akce, kdy budou v hodinářství podávat všem zákazníkům výborný vánoční punč.

Určitě bych vám doporučila podívat se na hodinky české značky PRIM Manufacture 1949 – ta je v tomto hodinářství v podstatě nová a musím říct, jsou to opravdu krásné kousky. Více o hodinkých PRIM na mém blogu – ZDE.

Stylově jednoduché, módní a variabilní jsou zase hodinky od australské značky Christian Paul (nedávno jsem vám představila také na blogu), navíc, cenově vychází opravdu skvěle. Design hodinek si určujete sami tím, že si skládáte pouzdro, pásek a sponu dle svého výběru. Taky stojí za to! ;)

Zaujmout mohou i další krásné hodinky – třeba ty od německé manufaktury Schaumburg Watch, aktuálně tu jsou k dostání také nové modely značky Seiko a DOXA.

Zkrátka – běžte si užít tu pravou vánoční pohodu, s rodinou, přáteli – dejte si sklenku punče a nechte se unést krásou dokonalých hodinek.

S vánočním punčem se na se tu na vás těší ve čtvrtek 7.12. a pátek 8. 12. 2017 vždy od 10:00 do 18:00 hodin (12:30-13:00 polední pauza). Více informací na události – ZDE.

ODKAZ: POHANKA&co. / web, eshop
ODKAZ: POHANKA&co. / facebook