Představuji: variabilní hodinky značky Christian Paul!

Jak už možná víte, sama jsem velkým milovníkem krásných a kvalitních hodinek – hodinky beru totiž nejenom jako účelnou věc, ale také jako jedinečný šperk, který zkrátka vypadá na zápěstí skvěle… :) A proto vám chci napsat o jedné zajímavé značce, se kterou jsem se nedávno seznámila ve stylovém hodinářství Pohanka&co. Jedná se o hodinky Christian Paul a je na nich mimo jiné zejména výjimečné to, že si jejich finální vzhled můžete sestavit zcela dle svého přání… :)

Svět hodinek mě zajímá už mnoho let – je totiž velkým koníčkem mého manžela, který je, co se hodinek týká, už poměrně „znalec“. :) A i pro mě jsou hodinky nejen nepostradetelnou věcí, ale i dokonalým šperkem, který sluší. Hodinky posuzuji samozřejmě hlavně podle kvality, zpracování a značky, ale – asi jako každá žena – také podle toho, jak vypadají. A povím vám, jsem v tomto ohledu už poměrně náročná a „nelíbí se mi jen tak něco“.
Tím ale nechci říct, že vybírám jen dle luxusních a drahých značek – to vůbec ne. Jak už ze zkušenosti vím, dají se sehnat i cenově přijatelné a nádherné hodinky.

Přesvědčila jsem se o tom i ve stylovém hodinářtví Pohanka&co., které najdete v centru Brna, na Šilingrově náměstí. Toto hodinářství  má ve svém sortimentu celou řadu zajímavých značek, kdy některé jsou naprosté exkluzivity. Zaměřují se zde především na mechanické hodinky, které jsou opravdu vysoce kvalitní, precizně zpracované.

Pohanka&co. zastupuje menší značky, které nejsou moc v podvědomí veřejnosti, ale nabízejí výborný poměr kvalita X cena – většinou se jedná o značky, které jsou něčím odlišné od mainstreamové produkce – což je mně osobně velice sympatické.

Zpátky ale ke značce Christian Paul, o které píšu v úvodu. Tato značka totiž rozhodně stojí za pozornost – a to z nějkolika důvodů!
Mladá, australská značka Christian Paul nabízí velice kvalitní a designově zajímavé hodinky, jejichž základem je  quartzový stroj od japonské značky Miyota : GL30 – ukazuje čas pomocí tří ruček. Pouzdra se vyrábí z kvalitní nerezové oceli a sklíčka jsou z tvrzeného minerálu

I cenově jsou hodinky od této značky, řekla bych, zcela přijatelné – ceny se pohybují kolem cca 4.000,-, což je za kvalitní hodinky velmi rozumné.
Hodinky Christian Paul jsou stylově jednoduché, módní a co je důležité – jsou velice variabilní! Jejich finální vzhled – tedy velikost a barvu pouzdra (ciferníku), pásek a také sponu si totiž vybíráte vy sami – což je skvělé, jak sama dobře vím, najít to, co se vám bude absolutně líbit, není jen tak… :)

Můžete si navíc koupit i více typů pásků – jejich výměna je zcela jednoduchá a zvládne ji každý.

Na výběr máte dvě velikosti pouzder a následně jejich široké spektrum barev a typů zpracování. Velký výběr je zejména pásků – ty jsou nabízeny v nepřeberném množství a jejich nabídka se neustále rozšiřuje. Designér značky Timothy Caruana navíc pružně reaguje na změny módních trendů, tudíž k základu vašich hodinek si můžete neustále pořizovat další pásky v aktuálně požadovaných variacích.

Mě si tyto hodinky získaly opravdu moc – mají jednoduchý, čistý design, jsou nesmírně elegantní a módní. Navíc ona zmiňovaná variabilita udělá z každého kousku ten jedinečný…Váš. :)

!!! POZOR !!! Jedna super zpráva na závěr – na FB stylového hodinářství Pohanka&co. teď můžete tyto úžasné hodinky značky Christian Paul vyhrát – a to dle vlastního výběru. Jaké jsou pravidla soutěže a kde soutěžit? Dozvíte se ZDE.

Spoustu fotek hodinek značky Christian Paul si můžete prohlédnout také ve fotogalerii.

ODKAZ: POHANKA&co. / web, eshop
ODKAZ: POHANKA&co. / facebook