Fashion: inspirace na krásné prádlo od Madam Podprsenka!

Není to tak dlouho, co jsem vám tady, na blogu, představila dva brněnské obchody, kde koupíte nádherné spodní prádlo – tedy, nejen koupíte – pomohou vám zde vybírat, najdou tu správnou velikost a zkrátka se vám budou věnovat. Obchody se jmenují Madam Podprsenka a Madam Deluxe a já tu pro vás a vaši inspiraci nedávno nafotila další krásné kousky… ;) Mrkněte na můj článek a fotoreport! ;)

Holky, co si budeme povídat – spodní prádlo, to je taková naše, vyloženě „ženská věc“, na kterou si dost potrpíme. Krásné, dobře padnoucí spodní prádlo, nám totiž skutečně přináší až neuvěřitelně ženský pocit, který si opravdu uvědomujeme. Prádlo nám pomáhá cítit se smyslně, sebejistě a krásně. Proto – myslím, že právě výběr dobře sedícího prádla, zejména podprsenek, bychom měly brát zkrátka vážně… :)

Já se o tom přesvědčila i díky brněnské značce Madam Podprsenka – o které jsem vám tu psala. Víte, Madam Podprsenka – to nejsou „pouze“ obchody s prádlem. Tato značka nabízí, co se prádla a jeho výběru týká, právě i „něco navíc“ – tedy, perfektní servis pro nás, ženy. 

Víte, ono je to úplně o něčem jiném, když se vám v obchodě někdo věnuje – a navíc, při výběru prádla – opravdu, kupovat prádlo, to není rozhodně to samé, jako „jít si koupit třeba tričko“.

Zajímavé je, že v obchodech Madam Podprsenka vám vaši správnou velikost podprsenky teprve určí – vy ji vlastně ani nepotřebujete dopředu znát (což je také super). 
Přeměří vás a najdou to, co opravdu padne. Co mě velmi překvapilo – já doposud myslela, že moje velikost je 75B. V obchodě Madam Podprsenka určili moji velikost jako 70D… :) Ovšem, tato velikost mi sedla přímo dokonale! :)

Madam Podprsenka má v Brně dvě prodejny – na Hybešově a také na Údolní, kde najdete pár měsíců otevřenou Madam Deluxe – tady se zaměřují na více luxusnější značky, ale koupíte zde samozřejmě i prádlo běžně dostupných brandů.

Co vám taky musím napsat – výběr je tady prádla v naprosto všech velikostech – krásné podprsenky tady seženou i dámy, které mají objemnější hrudník (a co vím, tak právě tyto ženy mají s výběrem prádla obecně problémy).

Já vám tu opět nafotila spoustu krásných kousků – a opět, několik „odvážně“, přímo na sobě – přece jenom, určitě mi dáte za pravdu, že dáná věc vám z fotky řekne víc, když je oblečené, než na ramínku… :)

Kromě podprsenek, kalhotek, koupíte v obou obchodech Madam Podprsenka také další krásné kousky, které „spadají“ do kategorie „prádlo“ – třeba podvazkové pásy, body, nebo nádherné noční košilky, župánky…

…a dokonce i luxusní kašmírové svetříky…

…a plédy, nebo šály.

Zkrátka, co se prádla týká, v Brně – běžte k Madam Podprsence, věřím, že rozhodně nebudete litovat… :)

Spoustu fotek prádla z nabídky obchodu Madam Deluxe si prohlédněte ve fotogalerii! ;)

V Brně najdete prodejny Madam Podprsenka na Hybešově 46 a Madam Deluxe na Údolní 31.

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / web
ODKAZ: MADAM PODPRSENKA/ eshop

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / facebook
ODKAZ: MADAM DELUXE / facebook