Podzimní novinky v obchodě LITEX

Mám pro vás další inspiraci z brněnského obchodu LITEX! Ten najdete na Jánské 454/11 – a pořídíte tu krásné sportovní oblečení, legíny, sportovní sety, pohodlné mikiny, nebo i kvalitní softsheelové bundy, které se nyní, na podzim, mohou hodit! A mimochodem, je zde i super nabídka plavek – zejména těch jednodílných! Na ty tu nyní platí až do konce listopadu sleva 20%, stojí za to využít! Víc informací a fotek v následujícím článku…

Českou značku LITEX určitě mnozí dobře znáte, na české módní scéně se totiž pohybuje už hezkou řadu let. A jak jsem viděla dle vašeho ohlasu na poslední článek, kdy jsem vám brněnský obchod LITEX představila, tuto značku máte rádi! A to je skvělé – protože LITEX má rozhodně stále co nabídnout!

V Brně najdete LITEX na Jánské ulici 454/11, vchod je z pasáže. A sortiment je v tomto obchodě skutečně velmi pestrý – každý týden zde najde i celou řadu novinek!

Co konkrétně můžete v obchodě LITEX BRNO pořídit?
Je tu opravdu široká nabídka plavek, a to celoročně! Upřímně, sehnat během celého roku hezké plavky bývá problém, a to zejména v podzimních a zimních měsících.

V obchodě LITEX mají plavek super výběr, a to jak jednodílných, tak i dvoudílných.

Jednodílné plavky tu mají v mnoha typech – sportovní, s odhalenými zády, s kosticemi, bez kostic, super jsou i dvoudílné plavky „tankini“, které jsou skvělou volbou pro dámy, co potřebují zamaskovat partie bříška.

Mimochodem, právě na jednodílné plavky tu je do konce listopadu sleva 20% – tak ať o tom víte, stojí za to využít!

Plavky tu pořídíte také pro děti nebo pro pány.

Jinak v obchodě LITEX BRNO koupíte krásné sportovní oblečení – úžasné jsou zejména legíny! Těch mají obrovský výběr, v mnoha barvičkách, vzorech, materiálech… Rozhodně si tu najdete takové, které se vám budou líbit!

Super je, že legíny Litex nejsou průhledné. Užijete je jak na cvičení, tak i na běžné denní nošení, jsou opravdu moc příjemné.

Dále tu mají komplety na cvičení – sportovní podprsenky a topy, legíny v různých délkách, sportovní mikiny…

Super jsou právě i zmiňované mikiny, které užijete coby volnočasovou módu. Mnohé jsou praktické na zip, jiné přes hlavu… Mikiny mají výborné střihy a jsou obecně moc pohodlné.

Moc fajn jsou i mikinové šaty a tuniky! Dají se nosit právě třeba přes legíny, nebo i džíny… Na podzim se určitě mohou hodit.

Nafotila jsem vám zde i pár softsheelových bund. Ty je obecně problém sehnat a právě v obchodě LITEX BRNO mají velký výběr.

Softsheelová bunda by vám doma určitě neměla chybět, je to skvělá věc pro nestálé podzimní počasí. Nepromokne, neprofoukne a zahřeje!

V tomto obchůdku pak pořídíte i domácí oblečení – tepláky, legíny, teploučké vesty, nebo dokonce i pyžama! Ty vám tu nafotím zase příště. ;)

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram