Stylové a kvalitní oblečení pro sport i volný čas – od české značky LITEX!

Věřím, že českou módní značku LITEX mnozí jistě dobře znáte – má totiž již opravdu mnohaletou tradici. LITEX nabízí krásné oblečení pro ženy, muže, ale i děti – plavky, volnočasovou módu, věci pro sport – třeba úžasné a kvalitní legíny, nebo komplety na cvičení. V Brně obchod LITEX najdete na Jánské 454/11 a já jsem vám tu nedávno nafotila pár zajímavých outfitů pro inspiraci. Mrkněte v následujícím článku!

Myslím, že když se řekne „LITEX“, budete jistě v obraze. Tato tradiční česká značka se drží v popředí zájmu na české módní scéně už hezkou řadu let, a to více než 25! Svým zákazníkům nabízí krásné plavky – a to celoročně, ale i pohodlné věci pro sport i volný čas.

Sama moc ráda podporuji české značky a tuzemskou módní tvorbu – v případě značky LITEX máte navíc záruku opravdu skvělé kvality. Značka LITEX byla založena v Litomyšli, veškeré věci vznikají a šijí se v České republice. Což vám, věřím, bude také sympatické.

V Brně najdete LITEX na Jánské ulici 454/11, vchod je z pasáže. 
Právě zde mají velice pestrý sortiment značky, který se týden co týden doplňuje o další kousky. Já jsem vám zde nedávno pár zajímavých outfitů nafotila – ať máte o aktuální nabídce přehled. 

Věci pro nafocení jsme vybírali ještě v duchu léta, které nás, doufám, ještě hned tak neopustí… :)
Co tedy najdete v brněnském obchodě LITEX BRNO?

Plavky! Ano, značka LITEX nabízí opravdu překrásné plavky a skvělé je, že na rozdíl od mnoha jiných brandů jsou v nabídce obchodů celoročně. Takže pokud se chystáte na dovolenou i mimo letní sezónu, nebo sháníte hezké plavky třeba do bazénu, tady si rozhodně vyberete.

Plavky tu mají pro každý typ postavy, ve velikostech až do 52, v případě podprsenek jsou košíčky do vel. G.

Plavky tu seženete jak sportovní, jednodílné, dvoudílné, ale i tankini – typ plavek, které krásně zakryjí větší bříško. Pokud si nejste jistí, jaký typ plavek by byl pro vás ten pravý, moc rádi vám zde poradí.

Zajímavostí pak je, že dvoudílné plavky zde prodávají zvlášť kalhotky a zvlášť podprsenky – takže si můžete vybrat přesně takovou velikost, která vám padne. A to je super, že? :)

Plavky mají i pro pány i děti!

Mimo plavky vám pak doporučuji omrknout úžasné legíny a sportovní podprsenky – jsou super na sport, legíny využijete ovšem i na běžné nošení.
Legíny LITEX jsou nesmírně pohodlné, z úžasně měkkého materiálu a to hlavní – nejsou průhledné!

K legínám si tu pak můžete vybrat volné tuniky, krásné mikiny a i teplejší kousky na podzim – mimochodem mají tu i dámské softsheelové oblečení! O tom vám ale ještě napíšu, až to bude aktuální k počasí. :)

Legíny mají v různých délkách, super jsou pak i sportovní kraťásky – já byla ve všech případech nadšená hlavně z materiálů, které jsou opravdu příjemné!

Přímo na prodejně LITEX BRNO si pak můžete vybrat i cokoliv z katalogu značky LITEX. Danou věc vám zašlou na prodejnu, vyzkoušíte a rozhodnete se, zda si ji vezmete. A předem nic platit nemusíte!

Zkrátka – značka LITEX má stále co nabízet a věřte, vybírat tu můžete krásné a trendy věci, ve kterých vám bude skvěle. Navíc podpoříte tradiční a oblíbenou českou značku, která si přízeň rozhodně zaslouží. ;)

Obchod Litex najdete v Brně na Jánské 454/11, vchod je z pasáže.

ODKAZ: LITEX BRNO / web
ODKAZ: LITEX BRNO / facebook
ODKAZ: LITEX BRNO / instagram