Představuji: zbrusu nové wellness centrum – v hotelu ATLANTIS!

V Rozdrojovicích u Brna máme jednu úžasnou novinku, o které vám musím napsat a která vás, věřím, moc potěší! V hotelu Atlantis vzniklo opravdu dokonalé wellness centrum! Na skutečně velké ploše najdete vše, co potřebujete k perfektnímu odpočinku – vnitřní bazén, venkovní ochlazovací bazén, saunový svět, vířivky, relaxační zónu a mnoho dalšího. A to prostředí tady! Jste obklopeni přírodou, všude kolem je spoustu místa a užijete si tu i pohodovou, privátní atmosféru. Ve svém článku mám pro vás spoustu fotek a informací – čtěte dál!

Návštěvy wellness center milujeme asi všichni – a nyní, v nadcházející podzimní sezóně o to víc. Není nad to dokázat si najít čas sami pro sebe, odpočinout si, nabrat nové síly a zároveň udělat i něco pro své zdraví.

Wellness centra se zkrátka těší všeobecné oblibě – a proto věřím, že vás potěší informace, že v Rozdrojovicích, které najdete kousíček za Brnem – u brněnské přehrady – vzniklo zbrusu nové a opravdu nádherné wellness centrum!

To je součástí hotelového komplexu Atlantis – tento hotel jistě mnozí dobře znáte, hotel funguje již 25 let. Poslední dva roky ovšem prochází kompletní rekonstrukcí.
Hotel Atlantis se nachází na skutečně velikém a prostorném pozemku a právě zde vzniklo zmiňované wellness Atlantis

Areál SPA v hotelu Atlantis se před pár dny otevřel široké veřejnosti a i za sebe vám mohu návštěvu vřele doporučit.  Byla jsem se zde už podívat, jsem doslova nadšená a moc mile překvapená – celková koncepce prostor, design interiéru i exteriéru, nabídka služeb…to vše zkrátka stojí za to.

Část venkovního areálu se bude přistavovat a portfolio služeb se zde do budoucna ještě rozšíří, ovšem už nyní je to tady úžasné! Co přesně zde najdete a jaké služby můžete využít? 

Opravdu nádherný je vnitřní vířivý relaxační bazén s odpočinkovou zónou – opět je zde dostatek prostoru, který vám zaručí soukromí a pohodu. Přímo z bazénu je výhled i na venkovní jezírko a relaxační zahradu. Zajímavostí je pak i prosklená podvodní část bazénu, která je vidět z vedlejšího baru. Sem si můžete zajít na nějaký dobrý drink. ;)

Využít můžete i venkovní vířivku v relaxační zahradě u jezírka.

V saunovém světě pak najdete celkem sedm druhů saun – je tu finská sauna, solná sauna, parní sauna, tepidarium, bylinná sauna, ceremoniální sauna – ta je největší pro saunové ceremoniály.

Ochladit se lze pak ve venkovní ochlazovací řece, v některé ze zážitkových sprch, je tu i ochlazovací vědro, nebo ledová kašna, či diskrétní ochlazovací bazénky.V celém areálu se pak nachází několik relaxační zón, kde můžete nerušeně odpočívat – ať už uvnitř, nebo venku – třeba u zabudovaného ohniště, nebo u venkovního jezírka s vodopádem.V areálu wellness pak najdete i pokoje k pronájmu, za pozornost stojí zejména úžasné apartmá se soukromým SPA – je tu vířivka i sauna. Součástí pronájmu je také láhev sektu na pokoji, zapůjčení ručníků, županů a papuček.

Mezi další služby zde pak patří i masáže, kolagenové solárium a beauty studio.

Věřím, že vás tu zaujme i krásně vybavená dětská hernička, kam můžete svěřit své děti, zatímco si půjdete odpočinout. O děti tu bude postaráno, věnovat se jim bude animátor. Děti do 12 let můžou do spa  pouze od 9 – 15.00.

Tak co říkáte? Za mě doslova ráj na zemi, kam budu moc ráda chodit. A vy? ;)Hotel & wellness Atlantis najdete v Rozdrojovicích u Brna na adrese Brána 177.

ODKAZ: WELLNESS ATLANTIS / web
ODKAZ: WELLNESS ATLANTIS / facebook
ODKAZ: WELLNESS ATLANTIS / instagram