Milý obchůdek s dárkovými předměty z chráněné dílny – SIHRA v Zastávce u Brna

Ráda vám zde předávám tipy a inspiraci na zajímavé obchůdky, kde najdete krásné věci – zejména z ruční tvorby, či od malých, regionálních dodavatelů. O jednom takovém obchůdku vám chci i dnes napsat – jmenuje se SIHRA a mají tu krásné věci – bytové doplňky, dekorace, dárečky…vše v ručním zpracování v chráněné dílně. Obchod SIHRA je v Zastávce u Brna, já to mám doslova „za humny“ – tak jsem vám tu nafotila i pár fotek pro inspiraci. Víc v následujícím článku.

Pokud pojedete přes Zastávku u Brna, nebo se budete pohybovat někde poblíž, určitě si na mě vzpomeňte a právě do obchodu Sihra se zastavte, věřím, že nebudete litovat. :)

Tento malý obchůdek nabízí opravdu spoustu krásných věcí, které by vás mohly zaujmout a oslovit. Nebo – mohou být i milým dárečkem pro někoho z vašich blízkých!

Obchod Sihra nabízí dárkové předměty, dekorace, ozdoby, bytové doplňky – konkrétně tu koupíte třeba krásné šperkovnice, krabičky na kapesníky, svícny, zdobené krabičky na čaje, dekorované kuchyňské potřeby i nádobí, závěsné dekorace…zkrátka, je toho opravdu spoustu!

Mně se tu moc líbily právě zmiňované krabičky na šperky, čaje, nebo na jakékoliv malé „poklady“ – věřím, že právě takové krabičky doma využití rozhodně najdou!

Kouzelné jsou třeba i dekorované kořenky – nádoby na koření. Vybrat si je můžete s několika různými motivy, ovšem nejvíc populární jsou obrázky levandulí. :) Ty tu mimochodem najdete na celé řadě věcí.

Úžasné jsou třeba i dekorační konvičky v různých velikostech, závěsná srdíčka, různé tácky, misky, nebo třeba krabičky na pastelky pro děti…

Každý kousek, který tu nabízí, vzniká přímo zde, v chráněné dílně – v té pracují osoby se zdravotním postižením. Koupí krásných věcí zde je tak i podpoříte.

Věci zde vznikají v naprosté většině případů po jednom kuse, každá věc je specifickým originálem, který v běžných obchodech určitě nenajdete.

Ovšem, rádi vám tu vyrobí i dekorační předmět dle vašeho přání a zadání. Není také problém donést si vlastní komponenty na ozdobení vašeho předmětu.

Nabídka obchůdku se neustále doplňuje, přibývají novinky a nové zboží – a to i v návaznosti na aktuální sezónu. Už nyní jsou tu k dostání krásné podzimní dekorace a těšit se můžeme také na věci v duchu Vánoc.

Zastavte se a udělejte si radost! Zároveň pak podpoříte zdejší chráněnou dílnu.

Obchůdek Sihra najdete v Zastávce u Brna, na adrese Nádražní 586. Nakupovat můžete případně i přes Facebook, viz odkaz níže.

ODKAZ: SIHRA / facebook
ODKAZ: SIHRA / web