Nová kolekce & slevy v obchodě Diesel!

Dnes mám pro vás opět zajímavou módní inspiraci! Nedávno jsem se totiž zastavila do obchodu Diesel ve Vaňkovce a jednak – je tu moc hezká, nová kolekce (jedná se už o podzimní před-kolekci) a pak, probíhají tu velké slevy, a to 50% na celou kolekci jaro-léto! Spoustu super kousků tu tak pořídíte za hodně příznivé ceny. ;) Novinky jsem vá tu opět nafotila, mrkněte, ať jste v obraze!
Značka Diesel je v módním světě už mnoho let skutečně pojem – a já věřím, že tento název není cizí snad nikomu. Já osobně mám oblečení Diesel moc ráda, protože je zkrátka jiné. Hlavně nedám dopustit na jejich džíny, protože právě od Dieselu mi sedí snad nejlépe. Nejvíc miluji střih „Fayza“, je to ten se spadeným sedem, v boyfriend stylu. ;)
Oblečení značky Diesel koupíte v Brně pouze na jediném místě, a to v Galerii Vaňkovka, v prvním patře, a to ve stejnojmenném obchodě. Ten je tu už pár let a já vím, že se mezi lidmi z Brna těší velké oblibě. Je totiž perfektně zásobený a je z čeho vybírat!
Já jsem se sem před pár dny zašla podívat, omrknout novinky, které tu mají – a že jich je! Nová je tu podzimní před-kolekce, která chodí vždy s větším předstihem.
V rámci této kolekce tu mají super džíny, trička, světříky – nejde o žádnou vyloženě zimní módu, takže většinu věcí užijete i teď v létě.
V této nové kolekci jsou už i hlavní barvičky, které budou v řadách Dieselu pro podzim převládat. Jsou to samozřejmě černá, která je pro tento brand typická, ale zaujala mě i růžová a hlavně, petrolejová! Nikdy jsem k tomuto odstínu neměla moc blízko, ovšem v podání Dieselu se mi líbí moc!
V této petrolejové barvě jsem vám tu nafotila dva zajímavé svetříky, oba mají super střih a jsou opravdu velice originální, tak, jak je to pro značku Diesel naprosto charakteristické.
Zaujaly mě i tyto mikinové šaty, mají odhalená ramena a opět se jedná o výjimečný kousek.
Nechybí i nové džíny, v mnoha střizích, barvách a typech.
A samozřejmě – za zmínku pak stojí i více výstřední kousky – právě ta lehká výstřednost je pro značku Diesel také typická…
…ať už je to třeba tato zajímavá mikina…
…nebo tyto dvouvrstvé šaty.
V nové kolekci pak najdete i krásné doplňky, boty, nebo kabelky.
A jak jsem zmínila v úvodu, v obchodě Diesel teď probíhají také velké letní výprodeje, které jsou 50% na celou kolekci jaro-léto!
Spoustu věcí tu tak koupíte opravdu za fantastické ceny, což se vám tu jindy během roku nepoštěstí. Sleva 50% se vztahuje také na džíny z kolekce jaro-léto! Jaké kousky to jsou – mrkněte do mého staršího článku, ZDE.
Stavte se tam mrknout, stojí to za to!
Obchod Diesel najdete v Galerii Vaňkovka v prvním patře.
Víc fotek si prohlédněte také ve fotogalerii!