Kosmetika: otestováno – nový make up Teint Idole Ultra Wear od Lancome

V dnešní kosmetické recenzi vám představím pouze jediný produkt, novinku od značky Lancome – která si ovšem zaslouží více pozornosti. Jedná se o zbrusu nový make up Teint Idole Ultra Wear, který má celou řadu předností. Takže, moje milé, pokud hledáte opravdu perfektní make up, který je navíc v nabídce v opravdu velkém množství odstínů, zkuste tento, je fakt božský! Víc v mém následujícím článku. ;)

Kvalitní make up je pro bezchybný vzhled nalíčené pleti naprosto zásadní. Alespoň, já sama to takto vnímám, protože jen přirozeně vypadající, barevně sjednocená pleť, bez nedostatků, působí krásně. A to to rozhodně nemyslím, tak, že bychom na sebe měli nanášet obrovská množství vysoce krycích make upů – naopak, chce to vybrat takový, který vypadá co nejvíc přirozeně.

S make upy mám už poměrně bohaté zkušenosti, vyzkoušela jsem jich, za tu dobu, co se líčím, už opravdu spoustu, mnohé nestály za nic (protože byly v naprosté většině případů hutné, uměle působící), ovšem je pár, které obstály.

Nyní jsem měla možnost vyzkoušet tuto novinku od značky Lancome Teint Idole Ultra Wear. A osvědčil se doslova na jedničku!

Asi největší plus na tomto make upu je, že opravdu působí naprosto přirozeně. Pokud si dobře vyberete váš odstín – což není problém – protože na výběr je z neuvěřitelných více než 40 odstínů – tak make up perfektně splyne s vaší přirozenou barvou pleti. Není tedy patrný, působí naprosto autenticky.

Další výhodou je velice dlouhá výdrž skvělého vzhledu pokožky, make up vydrží v perfektním stavu až 24 hodin, je na něj opravdu spoleh. ;)

Textura make upu Teint Idole Ultra Wear je příjemná, řekla bych, že více fluidní, rozhodně nemastná. Ideální pro všechny typy pleti. Roztírá se snadno, pokožka make up absorbuje, zůstává jen dokonale sjednocený, bezchybný vzhled. Zároveň tento make up zmatňuje, zbavuje pokožku nežádoucího lesku.

Krytí je v případě tohoto maku pu vysoké, ovšem jak jsem napsala, na pleti nepůsobí nijak přehnaně hutně, rozhodně ne jako „maska“, což je právě problém celé řady jiných make upů.

Tento make up zároveň obsahuje hydratační složky, které jsou pro bezchybný vzhled pleti také zásadní. Kromě toho je obsažený ochranný faktor SPF 15, který pleti poskytuje lehkou ochranu proti sluníčku.

Holky, určitě doporučuji otestovat, za mě absolutně číslo 1 mezi make upy! ;)

A na závěr jedna fajn informace pro vás – na Notino.cz, kde tento make up můžete pořídit, právě probíhá zajímavá slevová akce Summer Black Friday, kdy celou řadu produktů pořídíte za výhodnější ceny! :) Tak toho využijte! ;)