Jarní & letní kolekce v obchodě DIESEL!

Značka DIESEL má v módním světě stále co nabídnout – přesvědčila mě o tom i zbrusu nová jarní a letní kolekce, která je teď aktuálně k dostání v obchodě Diesel v Galerii Vaňkovka. Pár outfitů jsem vám tu minulý týden nafotila pro inspiraci – fotky najdete v následujícím článku. Věřím, že se vám takové kousky budou líbit. ;) A POZOR – od dnešního dne do neděle je na novou kolekci sleva 20%!
Musím sama uznat, že oblečení Diesel nepostrádá velkou dávku stylu. Je střihově velice propracované, super jsou i použité materiály, líbí se mi i barevné kombinace…zkrátka, fakt to jsou moc super kousky, které dokonale podtrhnout výjimečnost vašeho vlastního stylu. ;)
Na módě Diesel oceňuji i lehký nádech extravagance, který je daný třeba lehce provokativními motivy, obrázky, transparentností modelů, nebo propojením barev, které vám na první dojem mohou přijít nespojitelné. Ovšem, ve výsledku vypadají božsky!
Oblečení značky Diesel koupíte v Brně pouze v obchodě Diesel v Galerii Vaňkovka, v prvním patře a nyní je tu k dostání zbrusu nová jarní & letní kolekce, která je plná velice zajímavých kousků – já bych je tedy brala snad úplně všechny. ;)
Asi nejvíc mě tu dostala na ramínku na první pohled nenápadná tunika, se kterou můžete při oblékání zajímavě pracovat – má prodloužený zadní díl, který buď můžete nechat volně, nebo jej můžete různě uvazovat.
Boží jsou taky nejrůznější kraťásky – léto je tu co nevidět a právě džínové kraťasy mají v Dieselu fakt super – buď v klasickém „slim“ střihu, nebo volnější, spadené, které jsou nesmírně pohodlné.
Moc hezky vypadá i dlouhá džínová sukně, má střih do pasu a dobře k ní vypadá třeba volné tílko…
Za pozornost stojí i různé volné tuniky, halenky, košile, trička – opět co kousek, to originální, vysoce módní záležitost, ve které se budete cítit neodolatelně. :)
V nové kolekci pak samozřejmě nechybí také krásné nové džíny – já tu oblékla ty v mém oblíbeném střihy Fayza, jsou pohodlné a vypadají výborně. ;)
Jak se novinky v obchodě Diesel líbí vám? Vybrali byste si? Já věřím, že určitě ano – běžte vše omrknout i na vlastní oči… :)
Obchod Diesel najdete v Galerii Vaňkovka v prvním patře.
Víc fotek si prohlédněte také ve fotogalerii!