Milý Ježíšku… přines mi, krásné prádlo! ;)

Vánoce pomalu, ale jistě „klepou na dveře“ a tak vrcholí také shánění dárků. Už máte všechny? A už jste i vy prozradili „svým Ježíškům“ to, co si letos přejete? Věřím, že inspirace v tomto směru rozhodně není na škodu, proto mám pro vás další článek z mé „ježíškovské rubriky“. Co třeba krásné prádlo, respektive, poukaz na výběr? ;)

Pro krásné prádlo, pro to máme my, ženy, rozhodně slabost! Dobře padnoucí a hezké prádlo nám dodává určitý pocit ženskosti, sebejistoty, půvabu – a proto je jeho výběr pro nás velmi důležitý!

Co se právě výběru prádla týká, v Brně rozhodně doporučuji obchody Madam Podprsenka a Madam Deluxe. Už jsem vám o nich dříve na blogu psala – pokud jste mé články nečetli, tak právě v těchto prodejnách najdete i něco navíc, než jen perfektní a nádherné prádlo.
Značka Madam Podprsenka je totiž i o určitém osobním přístupu ke každému zákazníkovi, který je při nákupu prádla nesmírně podstatný. V obchodech Madam Podprsenka i Madam Deluxe jsou připravení se vám věnovat a najít vám to, co zkrátka dokonale padne, bez jakýchkoliv kompromisů.

Důležitou informací je, že tu seženete prádlo – podprsenky – naprosto všech dostupných velikostí. Jak ze svého okolí vím, hlavně majitelky objemnějších hrudníků mají se sháněním podprsenek problém. V obchodech Madam Podprsenka koupíte i hodně velké velikosti – navíc, v nádherném provedení.

Zpátky ale k „Ježíškovským tipům“! 
Já si totiž nedávno „střihla“ malou roličku ve videu právě pro obchod Madam Deluxe a pro sousední pánské zakázkové krejčovství, Galard, kde mají naprosto skvělé pánské „záležitosti“ – obleky, košile, doplňky. Navíc, obchod Galard je skutečně designově perfektní, vytvořený tak, aby se právě zde pánové cítili dobře.

Mimochodem – tady je zmiňované video, mrkněte na něj! ;)

Oba obchody, Madam Podprsenka i Galard nabízí pro své zákazníky také dárkové poukazy – v hodnotě, jakou si určíte. Právě tyto poukazy mohou být skvělým tipem na vánoční dárek – ať už pro nás, ženy, nebo pro pány, které by dobře padnoucí oblek, nebo třeba módní doplněk, mohl potěšit! ;)

Holky, ruku na srdce, nějaká úžasná podprsenka, župánek, noční košilka – to je přece perfektní dárek k Vánocům, že? Napište si Ježíškovi – a pošlete ho do Madam Podprsenky, nebo Madam Deluxe – úspěch bude zaručený! ;)

Na inspiraci z Madam Deluxe mrkněte také do fotogalerie! ;)

V Brně najdete prodejny Madam Podprsenka na Hybešově 46 a Madam Deluxe na Údolní 31, stejně tak, Galard je na Údolní 31.

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / web
ODKAZ: MADAM PODPRSENKA/ eshop

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / facebook
ODKAZ: MADAM DELUXE / facebook

ODKAZ: GALARD / web
ODKAZ: GALARD / facebook