Milý Ježíšku… Další inspirace na netradiční vánoční dárky!

V rámci mé limitované vánoční rubriky „Milý Ježíšku“ vám přináším inspiraci na zajímavé a originální dárky, na které v obchodech zkrátka jen tak nenarazíte…:) A jak sama dobře vím, vymyslet, najít, koupit…něco, co udělá radost, to fakt není jen tak. Dnes mám pro vás tip ze školy vaření Kuliner plus – sama jsem tu už dva kurzy vaření absolvovala a bylo to…přímo boží! Tak si říkám – neudělal by dárkový poukaz na kurz vaření radost i k Vánocům? ;)

Není snad hezčí pocit, než když vidíte, že jste udělali dárkem někomu opravdovou a upřímnou radost. Je to vždy to nejvíc – a proto se i já snažím dárky vybírat tak, aby obdarovaného vždy překvapily, samozřejmě, v tom pozitivním slova smyslu. ;)

Vymyslet ale takový dárek, který je netradiční a jiný, to je často doslova „oříšek“. Proto vám na blogu v rámci rubriky Milý Ježíšku… přináším tipy na takové dárky, které by se mohly hodit.
Myslím, že skvělou inspirací může být i tento článek, protože vám chci z vlastní zkušenosti doporučit kurzy vaření ve škole vaření Kuliner plus.

Sama jsem tu dva kurzy absolvovala – Kurz vaření s Kamu a také, Kurz bezlepkového pečení se Zdeňkou Mazúrovou. V obou případech to bylo super, moc příjemné, odnesla jsem si skvělé zkušenosti a kuchařské postupy, které doteď využívám. :)

Nabídka kurzů, které tato škola pořádá, opravdu stojí za to. Lidé se zde mohou naučit vařit, ale také si sem chodí pro inspiraci pro domácí vaření.

Studio má nádherně vybavenou kuchyni a výborné zázemí – moderní, čisté a designové. Bude se vám líbít:)

Kurzy zde vedou profesionální kuchaři, často z mnohých vynikajících restaurací, z Brna, Prahy i dalších měst. Své kuchařské schopnosti tu mohou vypilovat všichni ti, které vaření baví a chtějí se naučit nové a zajímavé věci.

Mimořádné oblibě se tu těší kurzy světových kuchyní. Lektoři těchto kurzů sbírali zkušenosti v zahraničních restauracích, při svých dobrodružných cestách nebo je s konkrétní zemí spojují rodné kořeny. V nabídce kurzů aktuálně najdete kuchni:

   – vietnamskou – polévka pho bo, která je teď velký hit
   – sushi a japonskou – polévka miso shiru, hosté se naučí maki, nigiri a jako bonus i teriyaki omáčku
   – indickou – jeden z nejznámějších pokrmů butter chicken a chléb naan
   – španělskou – tradiční paella a dezert crema catalana
   – asijskou – tradiční polévka Tom Yum
Za pozornost rozhodně stojí i kurzy zaměřené na masa. Žádaný je kurz Královské steaky, kde se mimo jiné hosté naučí připravovat ke steakovým masům i omáčky a přílohy. Tento kurz může být super tipem na dárek pro muže. ;)

Škola vaření Kuliner plus nabízí i cukrářské kurzy – kurzy pečení dortů, ty mohou být zase ideálním dárkem pro ženy.
Zaujaly mě také dětské kurzy vaření – i ty mohou být tipem na dárek pod stromeček. Děti se tu naučí připravovat si oblíbená dětská jídla – pizzu, těstoviny, smoothie, dětské šampaňské a celozrnné lívance… K dispozici tu jsou i dětské dárkové poukazy.
Milovníky ryb a mořských plodů by mohl potěšit luxusní kurz přípravy humrů – každý host na kurzu si vybere svého humra a toho se naučí uvařit a zpracovat do čtyřchodového menu.

Kurz vaření je naprosto skvělým a originálním tipem na vánoční dárek pro kohokoliv, co myslíte? :)
Můžete věnovat dárkový poukaz, buď na konkrétní kurz, nebo “otevřený” poukaz, kdy si obdarovaný sám vybere. Obě varianty jsou s dobou platnosti 12 měsíců od data vystavení.

Vybrat si můžete také hodnotu zakoupeného poukazu, opět je na výběr několik možností.

Nabídka vypsaných termínů na kuchařské kurzy je na stránkách Kuliner plus opravdu pestrá, tak věřím, že si každý rozhodně vybere to, co by ho zajímalo.

Školu vaření Kuliner plus najdete na adrese Bohunická cesta 727/15, v Moravanech, jen malý kousek od nákupního centra Futurum.

ODKAZ: KULINER PLUS / web
ODKAZ: KULINER PLUS / facebook