Inspirace pro miminka z Original Marines!

Máte doma malé miminko, nebo někdo ve vašem okolí? Právě pro miminka (a jejich maminky) je určený můj další článek – v obchodě Original Marines ve Vaňkovce totiž mají zbrusu novou, miminkovskou kolekci. A je vážně úžasná, to musíte vidět! ;) Tady je můj fotoreport… 

Maminky malých miminek, myslím, že právě tuto inspiraci byste mohly ocenit. Jak totiž vím, i ze své vlastní, dřívější zkušenosti, výběr hezkých věcí na malá miminka, novorozená a dokonce, třeba i na předčasně narozená, opravdu není v obchodech nic moc.

Když byli moji chlapečci v miminkovském období, docela jsem měla se sháněním miminkovských věcí problém – samozřejmě, chtěla jsem hezké kousky, protože i díky roztomile vypadajícímu oblečení si to celé, krásné období s vaším drobečkem zkrátka víc užíváte. Jen si vezmětě, malinké věci, jako pro panenky…nejsou kouzelné, samy o sobě? Já na to vzpomínám trochu i „se slzou v oku“… :)

Sama jsem pro své kluky jezdila věci nakupovat i do Prahy, protože v Brně toho tenkrát opravdu moc nebylo. Proto, když jsem v obchodě Original Marines nedávno narazila na novou, miminkovskou kolekci, musela jsem vám ji nafotit – věřím, že by se mohla líbit.

Do Original Marines chodím pro kluky nakoupovat už dlouho – mají tu opravdu moc hezké věci, jiné, než jinde. A nově tu právě nyní mají i kolekci pro ty nejmenší – pro miminka!

Co se velikostí týká, tak tu koupíte věci už i pro ty nejmenší miminečka – i pro ta, která se narodila hodně malinká, nebo se narodila před termínem. Takové věci jsou opravdu, úplně jako na panenku.

Kolekce jsou rozdělené pro chlapečky a pro holčičky.

Miminkovský sortiment je v Original Marines opravdu velmi pestrý. Koupíte tu v podstatě úplně celou výbavičku – bodyčka, dupačky, košilky, kabátky, nebo celké komplety…

…krásné jsou i doplňky, třeba čepičky, nebo malé ponožky.

Kolekce jsou stylově a barevně ucelené – a to i co se týká doplňkového sortimentu. Kromě oblečení tu totiž v těchto řadách koupíte také bryndáčky, látkové plínky, nebo potahy a povlaky do kočáků.

Některé kousky – zejména bodyčka, mají i v balení po dvou kusech, což může být třeba fajn dárek pro maminko a miminko do porodnice.

Oblečení je vyrobené z bavlny té nejvyšší kvality, s ohledem na citlivou pokožku dětí.

Jak se vám takové věci líbí? Myslím, že pro miminka úžasné – něžné a moc hezké. :)

Spoustu fotek miminkovské kolekce si prohlédněte také ve fotogalerii

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram