Letní inspirace se šperky ALOve

Asi jako každá žena miluji krásné šperky, originální, jedinečné, takové, ke kterým si dokážu vytvořit určitý vztah. Osobně si mě moc získaly kousky od značky ALOve, která je co se designu týká, nesmírně mladistvá, stylová a nadčasová. Dnes mám pro vás malou inspiraci v duchu módy, jak se dají právě tyto úžasné šperky kombinovat a nosit. Věřím, že vás moje tipy osloví… :)

O nově otevřeném butiku ALOve jsem vám na blogu už psala – najdete ho pár měsíců otevřený v nákupním centru Olympia a věřte, milé dámy, opravdu stojí za návštěvu. Tolik krásných šperků v jedinečném a krásném podání, to se jen tak nevidí.

Pokud značku ALOve neznáte, nebo jste o ní víc neslyšeli – jedná se o sesterský brand značky ALO Diamonds. Je to stejně, jako ALO Diamonds, česká šperkařská značka, která nabízí jedinečné, zlaté šperky s pravými diamanty za dostupné ceny – ceny šperků se pohybují již od 2 500 Kč. V sortimentu jsou šperky jak ze žlutého, tak z bílého a růžového zlata.

Značka ALOve je svými šperky proti ALO Diamonds designově více mladistvá, moderní, nadčasová – šperky ALOve jsou skvělé pro nás, mladé ženy, slečny, které toužíme mít opravdu jedinečný, designový kousek.

Abyste viděli, jak šperky ALOve vypadají skvěle ve „své funkci“ – tedy na těle, nafotila jsem vám pro inspiraci několik fotek, krásných kousků této značky.

Můžete se přesvědčit, že šperky se dají skvěle vzájemně kombinovat, vrstvit…

…a vzájemně ladit – i tím, že mnohé kousky značky ALOve obsahují barevné komponenty, výborně si jimi můžete doladit váš celkový outfit.

Právě tyto barevné kousky si nejvíc získaly i mě. Působí svěže, neotřele a musím říct, že jsou perfektní právě pro akutální letní období, které je přece o barvách! ;)

Butik ALOve najdete v Brně v OC Olympia.

ODKAZ: ALOVE / web
ODKAZ: ALOVE / facebook