Letní inspirace z butiku ALLORA!

Mám pro vás velkou módní inspiraci z butiku Allora, kde je aktuálně spoustu krásných novinek, které stojí za pozornost! Věřím, že se vám budou líbit – a třeba si nějaký hezký kousek vyberete pro (nejen) letní dovolenou… ;) Víc v následujícím článku… 
Butik Allora na Dvořákové patří k těm, které mají v Brně rozhodně co nabídnout – a věřím, že si tu každá z nás, milé dámy, najde to svoje… :) Ať už dáváte přednost více sportovní módě, nebo naopak elegantním kouskům, vše v těchto stylech tu najdete.
Krásná je i autorská řada majitelky butiku, paní Mirky Kubík – kolekce jsou pod značkou MIA MIA a zahrnují zejména krásné šaty…
Vše si můžete nechat ušít na míru, s vaším výběrem látky, detailů, barvy – vznikne tak kousek, který vám bude naprosto skvěle sedět.
Další nabídka módy je v butiku Allora od celé řady italských značek. Oblečení je v obchodě seřazeno dle barev, takže se dobře orientujete dle toho, co se vám líbí.
Aktuálně tu najdete oblečení převážně v letním duchu – celou řadu úžasných šatů, vyloženě letních, nebo i elegantních, které užijte v podstatě celoročně.
Šatiček tu mají opravdu obrovský výběr – mnoho střihů, délek, barev a vzorů…
A za pozornost stojí ale i další móda, sukně, trička, topy, ale i doplňky, kabelky, pásky, bižuterie, klobouky – zkrátka, váš vybraný outfit si tu můžete vyladit do posledního detailu. ;)
Butik Allora rozhodně stojí za návštěvu, tolik hezkých věcí na jednom místě se opravdu jen tak nevidí! :)

Spoustu krásných outfitů z butiku Allora si prohlédněte v článku a také, ve fotogalerii pod ním.

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook