Butik ALOve v Brně!

Na blogu vám často píšu o nejrůznějších novinkách z Brna – a dnes vám chci právě jednu zajímavou představit! V Olympii máme totiž zbrusu nový, designový butik se šperky značky ALOve! Dámy, tady vám budou doslova oči přecházet tou krásou… :) Já se tu nedávno zastavila a pro vaši inspiraci tu pořídila fotoreport. Čtěte dál… :)

Krásné šperky, to je pro většinu z nás, žen, něco jako „magnet“. :) Alespoň, vím to i podle sebe, miluji krásné, jedinečné a zajímavé šperky. A i proto mi neunikla velká novinka – otevření butiku ALOve v brněnské Olympii!

Jak jste si určitě všimli, jméno ALOve koresponduje s brandem ALO Diamonds – ALOve je to sesterská značka,  která nabízí jedinečné, zlaté šperky s pravými diamanty za dostupné ceny – ceny šperků se pohybují již od 4 500 Kč.

Za vznikem české klenotnické značky ALOve stojí známá, rovněž česká, šperkařská firma ALO Jewelry – věřím, že šperky ALO Diamonds vám rozhodně přestavovat nemusím. Tyto dokonalé šperky s pravými diamanty jsou snem nejedné ženy…

Šperky ALOve jsou rovněž velice kvalitní, ručně zpracováváné nejlepšími českými šperkaři, jsou ovšem cenově dostupnější. Na výrobu jsou použity jen ty nejkvalitnější materiály a každý šperk je samozřejmě také opatřen svým certifikátem pravosti.

Designem jsou šperky ALOve v moderním, minimalistickém, mladistvém stylu, vyrobené z bílého, žlutého, ale i z růžového zlata.

Šperky ALOve s pravými diamanty jsou skvělou volbou také jako dárek – třeba coby první šperk s pravým diamantem.

Mně nadchnul právě design těchto šperků, který je nadčasový, moderní, přesně v takovém duchu, jak je mně osobně velice blízké.

Samotný butik ALOve je rovněž úžasný, designově tak krásný! Zkrátka, jak jsem napsala, půvab tu dýchá opravdu na každém místě. :)

Spoustu krásných šperků ALOve jsem vám pro inspiraci nafotila – fotky si můžete prohlédnout v článku a také, ve fotogalerii pod ním.

V butiku ALOve nás brzy čeká i oficiální otevírací party – určitě vám přinesu report, tak se těšte! :)

Butik ALOve najdete nově jako jediný v Brně v OC Olympia.

ODKAZ: ALOVE / web
ODKAZ: ALOVE / facebook