Kam v Brně pro skvělé legíny? Zkuste obchod Budoár!

Nedávno jsem vám na blogu představila brněnský obchod Budoár, kde se zaměřují na kvalitní punčochové zboží, které tu pořídíte opravdu z velmi široké nabídky, a to pro každý typ postavy. Ovšem – kromě toho tu mají i bohatý sortiment dalších věcí – ponožky, prádlo a doplňky a také legíny! A právě na legíny jsem se tu nedávno zaměřila, protože tu rozhodně stojí za pozornost. Mají jich tu opravdu spoustu, mnoho designů, barev, střihů – a nyní, na podzim a v zimě, tento kousek oblečení rozhodně užijete! Víc v mém dnešním článku… :)
Dámy, pokud nevíte, kam v Brně pro opravdu kvalitní punčochové zboží, rozhodně musíte znát právě obchod Budoár na Květinářské, v centru Brna. Tady jsou totiž na punčochy a podobné dámské „záležitosti“ těmi největšími odborníky! Punčochy, ale právě i legíny, tu koupíte opravdu ze široké nabídky, a to pro každý typ postavy. Navíc – dokáží vám tu poradit, vybrat a najít to, co vám skutečně bude dokonale sedět – a ten osobní přístup, ten tu taky rozhodně oceníte… :)
Já jsem vám obchod Budoár na blogu nedávno představila (více v mém článku ZDE). Mimochodem, tento obchod si možná  budete pamatovat, dříve sídlil na Brandlové ulici – a stále má největší výběr punčochového zboží nejen v Brně, ale snad i v celé České republice! :)
Sama už punčochy nakupuji pouze zde, opravdu se mi to osvědčilo. Punčochy koupené zde nejen dokonale sednou (poradí vám tu se správnou velikostí a střihem), ale hlavně – dlouho vydrží! Srovnála jsem i s jinými punčochami koupenými jinde a ten rozdíl je fakt znát. :)
Zpátky ale k legínám, o kterých vám chci napsat dnes. Legíny jsou rozhodně tím kouskem oblečení, který do šatní skříně každé ženy patří – pro mě je to doslova „multifunkční záležitost“, kterou užiju jak pod sukni, nebo šaty, neo i samostatně, třeba k prodlouženému tričku, nebo košili…
Dávno už také neplatí, že věc, jako legíny, nemusí být nutně jen „nudné a obyčejné“, v černé barvě. Legíny dnes seženete v mnoha zajímavých provedeních, z různých materiálů, se vzorkem, nebo zdobením… Takové legíny pak váš celkový outfit skvěle oživí.
Právě takové legíny, v pestré nabídce mnoha stylů, koupíte v obchodě Budoár – já jsem tu pro vaši inspiraci několik zajímavých kousků nafotila.
Nejvíc mě tu zaujaly legíny v „koženém“ provedení – hned jsem si tu jedny pořídila. Jsou skvělé právě třeba místo punčocháčů, pod šaty, tuniku, nebo k sukni.
Moc krásné jsou i tyto, opět v zajímavém provedení, s „koženým“ vzhledem – s puntíky.
Za pozornost stojí i legíny se vzorkem – dají se nosit i coby kalhoty, jsou z pevnějšího materiálu a dobře vypadají k černé bundě, nebo kabátu.
Pokud si potrpíte na zajímavé detaily, tak se vám budou líbit legíny se zdobenými aplikacemi – třeba, jako právě tyto modely.
Opticky zeštihlují a dobře vypadají legíny se svislými pruhy „lampasy“, což je stále velice módní záležitost.
Seženete tu také legíny s výraznějším vzorem, opět se dají nosit jako kalhoty. Jsou pružné a výborně sedí.
Legín mají v obchodě Budoár opravdu pestrou nabídku, stačí si vybrat. ;) Tento obchod je pro nás, ženy, jako dělaný – takže, pro punčochy, legíny a další, ryze dámské záležitosti, doporučuji chodit opravdu sem, nebudete litovat. :)
Prodejnu Bodoár najdete v centru Brna, na Květinářské 3.
Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)