Kam v Brně pro kvalitní a krásné punčochové zboží a spodní prádlo? Zkuste obchod Budoár v centru!

Milé dámy, dnes mám pro vás jedno téma, které doposud na mém blogu nebylo – a zní: punčochy a punčochové zboží a také, spodní prádlo ve všech velikostech! Kam pro ně, když hledáte kvalitu, dostupné ceny a co nejširší výběr? Zkuste obchod Budoár, který je od loňského dubna otevřený v centru Brna, na Květinářské ulici 3. Dnes vám ho víc představím ve svém článku! 
Léto se přehouplo, začal podzim, chladnější dny a pro nás, ženy, to znamená mimo jiné i to, že punčochy se opět budou hodit. Alespoň – mně rozhodně ano, protože moc ráda nosím šaty, sukně – a to celoročně. Miluji ryze ženskou módu a právě i k ní punčochy patří. Mám své oblíbené typy, mezi které samozřejmě patří osvědčená klasika, kterou jsou pro mě tmavé, matné punčocháče v nejrůznější síle – tu volím samozřejmě podle počasí.
Ale vůbec se nebojím i vzorů, barev a zajímavých detailů, kterými mohou být právě punčochy ozdobené. Mimochodem, mohou to být právě i punčochy, které se mohou stát tím výrazným a dominantním prvkem celého vašeho outfitu.
Loni se dostaly do kurzu i síťované punčochy, které jsou i trendem letošního podzimu. Musím říct, že jsem si je oblíbila i já! Ovšem pozor – když takové punčochy, tak zbytek outfitu by už měl být jednoduchý, bez vzorů, střízlivého střihu (není nic horšího, než si vzít síťované punčochy a k nim minisukni – třeba koženou a velký výstřih. Efekt je pak až vulgární).
O tom, jak punčochy nosit a nenosit, vám ale určitě napíšu někdy příště – dnes vám chci doporučit spíš “kam na ně”. :)
Já ještě před prázdninami objevila v centru, kousek do Zelňáku, na Květinářské ulici obchůdek Budoár, kde mají opravdu až neskutečný výběr. A nejen to – punčochám a všemu kolem tu výborně rozumí a budou umět vám poradit!
Mimochodem, tento obchod si možná  budete pamatovat, dříve sídlil na Brandlové ulici – a stále má snad největší výběr punčochového zboží nejen v Brně, ale snad i v celé České republice! :)
Co přesně v obchůdku Budoár najdete?
V první řadě, jak už jsem nakousla – právě punčochové zboží. Punčochy, punčocháče, jednobarevné, se vzory, síťované, samodržící… to vše a ještě mnohem víc!
Kromě toho i ponožky – dámské, pánské i dětské – a opět velký výběr! Mě asi nejvíc zaujaly ponožky, které se prodávají v lichém počtu (po třech kusech) a vy si je můžete libovolně kombinovat. Mimochodem, právě ponožky se už také tolik neschovávají a ty hezké klidně nechejte z kalhot “vykouknout”. :)
Dále mají v obchodě Budoár i spodní prádlo – dobře padnoucí podprsenky, kalhotky a také, tvarující spodní prádlo. Právě spodní prádlo je další specialitou tohoto obchodu – musím zmínit, že tu koupíte prádlo ve všech velikostech – a to i v těch největších!
Spodnímu prádlu, podprsenkám, kalhotkám a dalším „vychytávkám“ v tomto směru se budu určitě věnovat v některém z dalších článků.
Zaujaly mě i další dámské věci, které jinde rozhodně nenajdete – třeba podvazky, samodržící silikonové podprsenky, nebo dokonce – kalhotky tvarující zadeček! 
Zkrátka – pokud jsou někde v Brně právě na punčochové zboží a prádlo ve všech velikostech odborníci – je to určitě v obchodě Budoár!
Prodejnu Bodoár najdete v centru Brna, na Květinářské 3.
Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)