Deník. Cool Brno Blog nově i na Instagramu!

Minulý týden jsem se rozhodla posunout Cool Brno Blog o virtuální krok dále – a to na Instagram, kde vznikl nový profil @coolbrnoblog Sociální sítě, jejich způsob poskytování informací a popularita se neustále mění a vyvíjí a jak dobře vím, právě Instagram se těší stále narůstající oblibě – a je mnoho lidí, kdo preferují Instagram nad Facebookem. Proto nyní můžete sledovat moje tipy, postřehy a informace z Brna a okolí i ZDE – na profilu @coolbrnoblog Co přesně zde najdete a jak bude vypadat „feed“ profilu @coolbrnoblog ? Dozvíte se v mém dnešním článku!

Co se sociálních sítí týká, tak i zde se vše neustále mění, vyvíjí a utváří. A tak, jak byl před několika lety populární Facebook, tak dnes se neméně stejné, možná už i větší oblibě, těší právě Instagram.

A jak vím už od mnoha lidí, někdo z Facebooku „odešel“ úplně a jako svou jedinou sociální síť, kde je aktivní, si zvolil právě Instagram.

I to byly důvody, proč jsem se rozhodla posunout můj blog právě na Instagram. Doposud blog fungoval pouze zde, na webu www.coolbrnoblog.cz a také na FB profilu Cool Brno Blog, kde je už neuvěřitelných více než 55 000 fanoušků.

Minulý týden vznikl nový profil @coolbrnoblog na Instagramu, který je pro mě novou výzvou. :) Začínám zde opět od nuly, od začátku a vytvářím a buduji novou platformu – která vás, doufám, bude bavit a inspirovat!

Co na profilu @coolbrnoblog na Instagramu najdete? Stejně, jako zde, nebo na FB Cool Brno Blog vás tu čekají tipy z Brna – na zajímavé restaurace, kavárny, obchody, místa, kulturní akce, novinky z Brna, módní tipy z obchodů, tipy na výlety, hotely a penziony v okolí. A navíc – v Instastories i moje tipy a postřehy přímo „z terénu“.

Tak sledujte – @coolbrnoblog nově i na Instagramu! Ať jste v obraze! ;)