Podzimní trendy v obuvi Tezyo!

Podzim se už rozjel v celé své parádě, léta je definitivní konec, i když se nás to letošní drželo doslova zuby nehty. :) Teď už je chladno a je potřeba nejen teplé oblečení, ale i teplé obutí! I já si chci pořídit nějaké fešácké podzimní botičky a tak sleduju nabídku obuví. Moc hezké kousky mají v obuvi Tezyo, kde je už opravdu slušný výběr! A navíc, pokud chcete být, co se bot týká, zaručeně IN – tak tu koupíte i trendy kousky pro tuto sezónu. Jaké? Mrkněte na moji reportáž!

V obuvi Tezyo, kterou najdete v brněnské Olympii, je opravdu super výběr – tento multibrandový obchod se se svou nabídkou řadí k těm nejlepším obchodům s botami v Brně.

Koupíte tu jak „zaručenou klasiku“ – tedy botičky, které jsou svým designem nadčasové a nepodléhají módním trendům, tak i výstřednější kousky, které se stanou tou zajímavou částí celého vašeho outfitu.

Právě to se mi na Tezyu moc líbí – že se tu nebojí i lehké extravagance, kterou já osobně přímo miluju!

V Tezyu pořídíte právě ty podzimní botičky, ve kterých vám zima rozhodně nebude. Ať už to jsou zateplené boty, kotníčkové kozačky, boty pánského typu – mokasíny, tenisky, nebo šněrovací boty na výrazné podrážce, které jsou právě tím hitem letošního podzimu.

Mimochodem – jaké trendy jsou v oblasti bot pro tuto sezónu?

Jsou to právě ty lehce výstřední boty, s nejrůznějšími aplikacemi, zdobením, kováním – vůbec se takových modelů nebojte, naopak! Vypadají totiž opravdu skvěle! :)

IN jsou také botičky v metalických barvách – třeba takové stříbrné, opravdu moc povedené!

Parádu uděláte také v teniskách na vysokých podrážkách. Hodí se jak ke kalhotům, tak i k sukni a navíc, buďte si jisté, že vás v nich nohy bolet nebudou!

Letos, stejně jako loňský podzim a zimu, se nosí zvířecí vzory…

Mě si získaly i boty s nejrůznějšími cvočky a kováním – mají rebelský nádech a v kombinaci třeba s koženou bundou a sukní, skvělý look!

Tak co říkáte, paráda, že? Pokud sháníte podzimní botičky, zkuste se mrknout v Tezyu, věřím, že si vyberete! :)

Obchod TEZYO najdete v brněnské Olympii a pokud si plánujete udělat výlet do Prahy, tak Tezyo je i na Chodově. ;)

Spoustu fotek aktuální nabídky si prohlédněte také ve fotogalerii… ;)

ODKAZ: TEZYO / facebook