Kosmetika: otestováno, značka COCOES

Miluju cokoliv z kokosu! Ať už je to jídlo, pití, nebo třeba kosmetika. Vůně a chuť kokosu ve mně evokuje vzpomínky na cestování, zážitky z dovolených a exotické destinace, které jsem navštívila. A proč si nedopřávat porce kokosu stále, v mnoha podobách, že? :) Já nedávno otestovala dva produkty od české značky COCOES, která vyrábí přírodní kosmetiku právě z kokosového oleje. Dámy, ta vůně, textura, to je opravdu něco! :)

Opravdu patřím přímo mezi „kokoso maniaky“. Miluju kokosový olej – používám ho na vše možné, na vaření, pro péči o tělo, vlasy, zbožňuji kokosovou vůni a také chuť! Kokosové mléko, to je pro mě jedna z nejoblíbenějších ingrediencí právě i k vařeníl

I proto mě oslovila česká značka Cocoes, která vyrábí přírodní kosmetiku z vysoce kvalitního kokosového oleje. Olej je za studena lisovaný a v nejvyšší BIO kvalitě.

Super také je, že složení kosmetiky Cocoes je „vegan friendly“ a samozřejmě, nic z produktů není testováno na zvířatech. Což je pro mě taky hodně zásadní fakt.

Já od Cocoes vyzkoušela dva produkty, vlasovou masku a tělové máslo. U obou vás na první dojem naprosto ohromí přímo geniální kokosová vůně!

Cocoes vlasová maska

Ideální maska hlavě pro ty, koho trápí suché a roztřepené vlasy! Maska vlasy perfektně vydratuje, vyživuje a dodává jim naprosto oslnivý lesk.

Moje vlasy se více mastí, proto masku používám jen občasně, na dodání právě lesku. Co ale také oceňuji, maska vlasy výborně provoní!

Texturou je maska hutnější, krémová, voní dokonale a jak jinak, než kokosově. Obahuje ricinový olej a extrakt z rýžových zrn, posiluje strukturu vlasů a podporuje tvorbu přirozeného kolagenu.

Masku nanesete na vlasy – nanáším na vlhké vlasy umyté šamponem, necháte min. 5 minut působit a poté opláchnete.

Cocoes tělové máslo

Pro mě naprosto úžasný produkt! Dokonale voňavé tělové máslo je skvělé pro suchou pokožku – kterou právě já trpím. Trápí mě i hodně citlivá pokožka a právě toto máslo ji skvěle zklidňuje.

Máslo má opět hutnější konzistenci, ovšem dobře se roztírá – můžete i lehce zahřát v dlaních. Pokožka máslo velice rychle absorbuje a nezůstává nijak přehnaně mastná.

Naopak je evidentní hydratace, pokožka je hebká na dotek, hydratovaná, provoněná.

Máslo obsahuje kromě za studena lisovaného BIO kokosového oleje i glycerin, Panthenol a olej ze semene slunečnic.

Skvělá kosmetika, kterou rozhodně doporučuji vyzkoušet, budete nadšení! ;)

Kosmetiku Cocoes koupíte na eshopu www.cocoes.cz