Čistý vzduch doma – základ pro zdraví!

Sama jako alergik vím, jak moc je důležité dýchat čistý vzduch. Možná si to ani celá řada lidí neuvědomuje – nevěřili byste, kolik i v domácím prostředí může být ve vzduchu škodlivých elementů. Ideálním řešení pro „čistý vzduch“ jsou čističky vzduchu. Na trhu jich je určitě mnoho, já vám chci ale doporučit jednu značku, která rozhodně stojí za to. A právě pro alergiky jsou její čističky vzduchu skvělou volbou!

Alergie mě trápí už od dětství, v nejrůznějších projevech. Moc dobře vím, jaké to je mít ucpaný nos, kdy se téměř nedá dýchat, kdy vás svědí a pálí oči a je těžké vůbec běžně fungovat.  Osobně mám alergie potvrzené i od lékaře a jejich příčinou jsou jak pyly, tak i roztoči, prach a plísně…

A právě roztoči, prach a někdy i plísně jsou nežádoucími segmenty i našich domovů. Často nejsou na první pohled vidět a vás ani nenapadne, že byste v prostředí, kde žijete, mohli něco takového vůbec mít.

Čistý vzduch v domácím prostředí je tedy určitě hodně důležitý – a o to víc, když máte děti, které jsou díky své křehčí imunitě na nečistoty v ovzduší i více citlivé. Moji kluci jsou navíc oba alergici – po mně. A proto se snažím dělat vše, abychom doma měli vzduch čistý.

Ideální volbou jsou čističky vzduchu pro domácí užití. Na trhu jich je jistě celá řada – já vám chci ale dnes doporučit ty od jihokorejské značky Winix, která má dokonce 40letou tradici a je lídrem v prodeji odvhčovačů vzduchu na asijském trhu.

Značka Winix vyvíjí výrobky, které přísně dodržují nejvyšší standardy kvality. Čističky, které značka nabízí, jsou odstupňovány dle výkonu čištění a jsou dostupné i v cenově přijatelné hladině. Vyberete si čističky jak pro domácí užití, tak i pro velké prostory – třeba kanceláře. Důležité je zmínit i nízké náklady na provoz. Na všechny čističky a zvlhčovače je také 3 roky záruka a pozáruční servis.

Značka Winix se odlišuje zejména tím, že nabízí skutečně inovativní produkty, které udávají směr na trhu. Jedná se v první řadě o tzv. SMART čističky, tedy inteligentní čističky vzduchu, které lze ovládat přes dotykový panel, ale také chytrým telefonem. Aplikace je k dispozici pro mobilní telefony zdarma na Google Play nebo Apple Store.

Zajímavostí je pak i čistička s reproduktorem – ten nabízí designová čistička TOWER QS, která kromě účinného čistění také přehrává hudbu pomocí integrovaného Bluetooth reproduktoru od legendární značky JBL.

Čističky Winix mají také tzv. inteligentní funkce – mají plně automatický režim, senzory kvality vzduchu, podle kterých si čistička sama vyhodnotí kvalitu vzduchu v místnosti, kde je provozována a dle míry znečištění si sama uzpůsobuje svůj režim.

Novinkou je pak model ZERO N – tato čistička, vhodná do menších prostor, je výjimečná svým výměnným textilním předfiltrem, kdy si může uživatel zvolit ze dvou barev (béžová, šedá). Čistička se stane i hezkým designovým doplňkem vašeho interiéru.

Zkrátka, věřte, že čistička vzduchu vám výrazně zkvalitní ovzduší doma – a vám se bude dobře dýchat. A to za to stojí! A pokud hledáte tu pravou čističku – zkuste značku Winix.

Čističky vzduchu značky Winix můžete koupit ZDE.

Na více fotek produktů značky Winix se podívejte do fotogalerie!

ODKAZ: WINIX / web
ODKAZ: PRO ALERGIKY.CZ / facebook