Podzimní novinky v butiku Allora

Zajímají vás módní novinky, aktuální kolekce a tipy z butiků? Pak věřím, že vás potěší můj další „módní článek“, ve kterém vám představím podzimní kolekci z mého oblíbeného butiku Allora na Dvořákové! Je tu spoustu krásných věcí, které vám rozhodně musím ukázat – tady je moje reportáž!

Pokud nevíte, kam v centru Brna pro hezkou, originální a navíc, cenově přijatelnou módu, rozhodně zajděte právě do butiku Allora na Dvořákové ulici, věřím, že tady si rozhodně vyberete.

Tento obchod je totiž skutečně velice dobře zásobený! :) Je tu pokaždé tolik nádherných kousků, že si to „svoje“ určitě najdete.

Butik Allora nabízí v první řadě módu od celé řady italských značek. Jedná se o sportovně – elagantní věci, jsou tu modely jak pro slavnostní příležitosti – třeba krásné šaty, sukně, topy…ale i takové věci, které vynosíte každý den.

Třeba právě šaty – ty tu mají opravdu vydařené, moc dobře sedí a tolik tipů, odstínů… Budou se vám líbit. ;)

Kromě zboží od italských značek pak v butiku Allora nabízí i autorskou řadu majitelky obchodu, paní Mirky Kubík. Kolekce se jmenuje MIA MIA a její hlavní výhodou je, že se šije na míru dle přaní klientek. Vyberete si model, barvu, materiál, detaily – třeba to, zda bude mít váš kousek kapsy, nebo ne – a vše se ušije přesně na vás. Zárukou tak je, že vám daná věc bude skvěle sedět.

Právě od značky MIA MIA mám i já doma několik věcí a nosím je moc ráda. Skvělé jsou jejich šaty, tuniky, sukně – materiály jsou ohromně příjemné a pohodlné, dobře se nosí.

Krásné jsou i teplejší šaty, nebo sukně – můžete si k nim vzít jak tenisky, tak i kotníčkové boty a moc dobře vypadají i v kombinaci s koženou bundou, „křivákem“, nebo sakem.

A nezapomeňte i na doplňky – v butiku Allora seženete i nejrůznější kabelky, klobouky, pásky…ale i bižuterii. Zkrátka, váš outfit si tu můžete sestavit doslova od A do Z! A když nevíte, co by vám mohlo slušet, milá stylistka Míša, která tu pracuje, vám ochotně poradí a pomůže s výběrem. ;)

Butik ALLORA najdete v centru Brna, na Dvořákové 44/14, oblečení ovšem můžete objednávat i přes Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: BUTIK ALLORA / facebook