Podzimní kolekce v obuvi Salamander!

Mám pro vás další článek s pořádnou dávkou podzimní módní inspirace – zaměřený tentokrát na botičky! Moc hezká nová kolekce je v obuvi Salamander, rozhodně ohromný výběr! Mám pro vás reportáž se spoustou fotek, věřím, že se vám bude líbit… :)

Obchody se už zaplnily podzimními kolekcemi – a nejinak je tomu také v obchodě Salamander, kde koupíte opravdu krásné a kvalitní boty! Musím uznat, že nová kolekce je tady opravdu vydařená, alespoň, já bych si tady určitě vybrala.

Je super, že botičky tu mají v mnoha stylech – ať už dáváte přednost spíše klasice, nebo se nebojíte lehké výstřednosti a extravagance, rozhodně si tu „to svoje najdete“.

Já tu pokaždé neodolám kolekci od značky Calvin Klein. Zatímco jejich oblečení mě moc neoslovuje, tak botičky, ty mají úžasný! Líbí se mi mladistvý look a celkově, vysoce módní styl. Zkrátka, nejde si je nezamilovat! Boží jsou nazouvací boty, ty jsou fakt nesmírně pohodlné. Letos od této značky vyzkouším i něco s podpatky!

Zajímavé modely nabízí také značka Guess, jejíž boty Salamander také nabízí. Stylově jsou boty Guess vždycky více zdobené, s propracovanými detaily. Takové boty se vždycky stanou tím osobitým kouskem vašeho outfitu.

Super jsou i barevné boty – proč taky nosit jen černou, hnědou, nebo šedou? Naopak, podzim je také krásně barevým obdobím, dominují mu i letos oblíbené odstíny vínové, zelené, khaki, béžové – a právě i v těchto barvách mají v Salamanderu botičky.

Za pozornost stojí i kousky s kožešinovými aplikacemi, nebo i s celou kožešinou vložkou. Pokud vás trápí pocit stále studených nohou (tak, jako mě), tak takové botičky rozhodně oceníte.

Krásné tu mají i kotníčkové boty a objevují se i první modely kozaček – takové boty tu ovšem stále ještě budou přibývat.

Tak co říkáte, jak se vám nová podzimní kolekce v Salamanderu líbí? Mně tedy moc!

Na víc fotek mrkněte detailně také ve fotogalerii… :)

Obchody SALAMANDER najdete v Brně v Olympii a také v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: SALAMANDER / web
ODKAZ: SALAMANDER / facebook