Nová kolekce skvělých legín od PURA VIDA!

Holky, vzpomínáte si, jak jsem vám tu před časem představila brněnskou značku PURA VIDA? Stojí za ní dvě usměvavé holky, které navrhují a šijí přímo dokonalé legíny – na cvičení, ale i pro každodenní nošení. A věřte, jsou opravdu jedinečné! Perfektně sedí a jsou potištěné krásnými obrázky, které Petruccya – jedna z holek – osobně vymýšlí a kreslí. A pozor – legíny Pura Vida jsou opět v novém provedení, s novými motivy! Chci vám dnes představit aktuální lookbook nové kolekce – a stojí fakt za to! Jo a pro info hned z úvodu, už brzy bude nový kamenný shop, kde tyto legíny koupíte! ;)
Ocením, když někdo přijde se zajímavým nápadem a nebojí se s ním jít “s kůží na trh”. A ocením ještě víc, když vidím, že se nápad uchytil a lidi zajímá. Přesně tak je to i s brněnskou značkou PURA VIDA, za kterou stojí dvě kámošky Petra & Petruccya. Holky navrhují skvělé legíny, které na trhu doslova chyběly. Nejen pro dokonalý střih, ale i pro originální design –  potisky obrázků, které Petruccya osobně navrhuje a kreslí.
Mimochodem, já jsem vám značku Pura Vida na blogu už před časem představila, pokud vás zajímá víc, mrkněte na můj starší článek – ZDE.
Holky Petra & Petruccya přes prázdniny vůbec nelenily a navrhly celou řadu novinek – mají je nafocené v jejich novém lookbooku. Nutno dodat, že fotky jsou tedy náramně vydařené!
Na legínách Pura Vida je rozhodně nejlepší to, že fakt sedí. I když cvičíte, makáte sebevíc – tyto legíny se ani nehnou, nekloužou, neshrnují se… Což při pohybu rozhodně oceníte! ;)
Super jsou i nové obrázky, motivy!
Kromě legín navrhují holky i další hezké kousky oblečení, které se mimochodem právě k jejich legínám výborně hodí! Opět ideální jak pro sport, tak pro běžné nošení.
Holky – zkrátka, pokud chcete, aby vám to u cvičení slušelo – a nejen to – abyste se cítily také dobře a v pohodě, tak tyto legíny rozhodně oceníte! A navíc, budou se vám hodně líbit. ;)
Důležité info na závěr! Už na začátku listopadu se otevře zbrusu nový shop Pura Vida, kde všechny tyto boží kousky koupíte! Určitě vás budu o všem informovat. ;) Zatím nakupujte přes eshop
Na spoustu fotek mrkněte také do fotogalerie!