Inspirace – oblečení pro outdoor aktivity a na kolo – z obchodu Intersport!

Venku poslední týdny vládne krásné, slunečné počasí – na duben až neobvykle letní! Což samozřejmě doslova vybízí k nejrůznějším venkovním aktivitám a sportům! Vyražte do přírody, zaběhat si, na výlety, na túry…nebo třeba také na kolo! 
Pokud vám chybí vybavení, oblečení, boty, nebo dokonce – třeba i nové kolo, mrkněte na můj následující článek! Mám pro vás pestrou inspiraci z obchodu Intersport, kde vše výše uvedené (a mnohem více) seženete. Třeba módu na kolo tu mají skvělou! Věci jsou plně funkční, pohodlné a navíc i skvěle vypadají…
Čtěte dál!

I při sportu vám to může slušet – v tom mi dáte jistě za pravdu! Navíc, pokud se budete cítit i díky oblečení dobře, určitě se vám bude i sportovat lépe. ;)
Samozřejmě, veškeré oblečení pro sport by mělo být v první řadě maximálně funkční a pohodlné. Každá aktivita, ať už indoor, nebo outdoorová si žádá specifické typy oblečení, já vám ve svém dnešním článku představím několik kousků na kolo i pro venkovní využití – z obchodu Intersport. Je tady z čeho vybírat!

V obchodech Intersport (v Brně je najdete v Galerii Vaňkovka a také v Olympii) už je k mání pestrá škála jarních kolekcí, a to od celé řady značek. Sortiment už je do značné míry přizpůsoben poptávce po jarním zboží – je tu pestrý výběr oblečení pro outdoor, na kolo, na běh, dokonce, už se tu objevují i první kousky plavek…

Co se pak vybavení týká, rozšiřuje se nabídka kol mnoha typů, seženete zde kolečkové brusle, trekové hole a další doplňky a potřeby – nejen do přírody!

Já vám nafotila inspiraci zaměřenou právě pro outdoor – moc hezké věci tu koupíte například o mé oblíbené značky The North Face!

V rámci outdoorového vybavení tu pak koupíte samozřejmě také obuv – pro ženy, muže i děti. Hodit se budou i batohy, zmiňované trekové hole, lahve na pití, sportovní sluneční brýle a další…

Já vám pak na sobě vyfotila několik outfitů na kolo!
Oblečení pro cyklistiku je v Intersportu nyní už hojně zastoupeno – opět ve výběru pro celou rodinu.

Moc hezké kousky nabízí třeba značky Nakamura, nebo Silvini!

Dresy na kolo mají v mnoha barvách, typech, hodit se pak budou v nestálém jarním počasí také lehké cyklistické mikiny, nebo bundy…

Pestrá je nabídka pak i cyklistických kalhot – v různých délkách i střizích…

Fajn jsou i kraťasy na kolo od značky Nakamura – mají vnitřní odnímatelnou vložku v podobě cyklo kalhot, na které si pak oblečete svrchní kalhoty – kraťasy. Obojí jde nosit i zvlášť!

Oblečení na kolo si můžete i různě nakombinovat, do barevně hezky sladěných outfitů.

V Intersportu pak koupíte také kvalitní helmy na kolo…

…a pak, samozřejmě také jízdní kola, klasická i elektrokola!

Nechybí i drobné cyklo doplňky – rukavice, lahve na kolo, brýle, batohy…

Zkrátka, pro cyklistiku na profi i amatérské bázi se tu vybavíte doslova od A do Z! :)

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram