Inspirace: lůžkoviny v obchodě a showroomu Royal Comfort

Dnes pro vás mám další inspiraci ve své blogové rubrice „design“! Před časem jsem vám tu představila nový showroom a obchod Royal Comfort, kde pořídíte překrásné postele a také vše, co pro kvalitní a zdravý spánek potřebujete – což jsou samozřejmě také lůžkoviny. A právě o těch vám chci dnes napsat! Obchod Royal Comfort totiž nabízí i vysoce kvalitní peřiny, polštáře a také povlečení. Víc v dnešním článku. ;)

Kvalita spánku je opravdu zásadní, v tom mi dáte asi všichni za pravdu. A proto je určitě dobré myslet i na to, abychom pro ten kvalitní spánek měli ideální podmínky. Chce to samozřejmě dbát na výběr postele, ten bychom rozhodně neměli podceňovat a dobré je zvolit i vhodné lůžkoviny, tedy polštář, peřinu, ale také povlečení.

Nedávno jsem vám zde, na blogu, představila showroom & obchod Royal Comfort, který najdete v H-parku na Heršpické 1013/11d. Pořídíte tu absolutně vše, co se týká právě kvalitního spánku – v první řadě to jsou luxusní  postele a matrace od amerických značek King Koil a Serta, které Royal Comfort výhradně dováží.

Tyto postele jsou opravdu nádherné, mají zajímavý design a vy si je můžete nechat sestavit na míru, dle vašich požadavků – vyberete si vzhled a barvu čela, materiál a pak samozřejmě tu nejzásadnější část postele – matraci.

Mimo postele pak Royal Comfort nabízí i další potřebné záležitosti pro spánek – lůžkoviny – kvalitní polštáře a přikrývky německé rodinné firmy Műhldorfer, za pozornost stojí i nádherné luxusní povlečení švýcarské značky Christian Fischbacher, či bavlněné ručníky a župany od značky King of Cotton.

A právě o lůžkovinách, které tu můžete zakoupit, vám chci dnes napsat.

Polštáře a přikrývky jsou od německé firmy Mühldorfer, která vyrábí vysoce kvalitní lůžkoviny už od roku 1920. Jako náplně používá tato firma vysoce kvalitní husí peří z hus chovaných na farmách, kde mají husy prvotřídní podmínky pro chov.

Toto husí peří je před plněním důkladně čištěno a kontrolováno, což zajistí i to, že je vhodné také pro alergiky. U peří totiž není alergenem samotný „materiál“ peří, ale roztoči, kteří v něm žijí. Pokud je peří důkladně vyčištěné, je hypoalergenní.

Ovšem, v kolekci přikrývek a polštářů Mühldorfer naleznete také antialergický program – kolekci Imprima. Přikrývky a polštáře Imprima obsahují patentované umělé vlákno, díky kterému jsou výrobky nejenom antialergické, ale i úžasně jemné a nadýchané.

Povrchové materiály lůžkovin pak Mühldorfer používá ze 100% ekologicky pěstované bavlny.

U značky Mühldorfer je také skvělé, že se dají všechny přikrývky prát v pračce a sušit v sušičce, takže údržba je opravdu snadná.

Povlečení v obchodě Royal Comfort nabízí od švýcarské značky Christian Fischbacher. Jedná se o luxusní, jemné ložní prádlo té nejvyšší kvality.

Saténové povlečení je vyráběné z vysoce kvalitní 100% dlouhovlákné bavlny. Oboulící úplet vysoké gramáže s úpravou zaručující vysokou jemnost.

V showroomu Royal Comfort si můžete vybrat z mnoha vzorníků přesně ten typ, barvu a materiál, který vám bude vyhovovat. Povlečení vám pak nechají ušít (s přizpůsobením se rozměrům, které požadujete).

Zkrátka, pokud hledáte to nejlepší pro váš kvalitní a příjemný spánek, v showroomu Royal Comfort to rozhodně najdete. Zajděte se sem podívat – samozřejmostí je zde osobní přístup k zákazníkům, což také určitě oceníte. ;)

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie.

Obchod & showroom Royal Comfort najdete v Brně v H-parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: ROYAL COMFORT / web
ODKAZ: ROYAL COMFORT / facebook
ODKAZ: ROYAL COMFORT / instagram