Představuji: nový obchod a showroom Royal Comfort v Brně!

V Brně,  v H-parku na Heršpické, se nedávno otevřel jeden zajímavý obchod & showroom s nádhernými a vysoce kvalitními postelemi. Obchod se jmenuje Royal Comfort a kromě jedinečných postelí, které si tu můžete nechat sestavit přesně podle vašich potřeb a na míru, tu najdete i doplňky – povlečení, lůžkoviny…zkrátka vše, co souvisí se zdravým a kvalitním spaním. A věřte, tak nádherné postele jsem snad doposud neviděla – stojí rozhodně za to! Přesvědčíte se v následujícím článku… :)

Věděli jste, že každý člověk stráví průměrně až jednu třetinu života spánkem? Už i tato skutečnost mluví za to, že bychom rozhodně měli myslet na to, abychom spali kvalitně, zdravě – určitě mi dáte za pravdu, že není nad to vstávat ráno odpočatí a celkově, po tělesné i duševní stránce v pohodě.

I proto je rozhodně důležité nebrat na lehkou váhu výběr postele. Určitě z vlastní zkušenosti víte, že pokud spíte na nekvalitní a nevyhovující posteli, je to znát. Zvláště pokud je špatná matrace, ráno se budíte celí rozlámaní, bolaví a od toho se, bohužel, často pak odvíjí celý náš den.

Zkrátka, do kvalitní postele bychom rozhodně měli investovat – je to věc, kterou si přece jen pořizujeme na dlouhou dobu a kterou velmi aktivně používáme. :)

Zpátky ale k novému obchodu & showroomu Royal Comfort – ten se v Brně na Heršpické 1013/11d otevřel asi před dvěma měsící a nabízí tu vlastně absolutně vše, co se kvalitního spánku týká. 
V první řadě to jsou ovšem opravdu nádherné, jedinečné postele a matrace od amerických značek King Koil a Serta, které Royal Comfor výhradně dováží. Mimochodem, obě značky jsou v USA považované za naprostou špičku  a patří dokonce mezi 5 největších výrobců postelí a matrací zde. 

Já jsem se byla v tomto novém obchodě podívat a musím říct, postele mě upoutaly okamžitě – vzhledově jsou totiž opravdu dokonalé a musím uznat, že tak krásné a zajímavé postele v Brně jinde nenajdete. V nabídce tu je celá řada jedinečných typů – za pozornost stojí jak vystavené modely, tak i ty, které si můžete prohlédnout a vybrat z katalogu.

Celou postel si tu můžete vybrat a hlavně, sestavit přesně podle vašeho přání. Na výběr máte z mnoha možností, velikostí, barevných variant, vyberete si čelo postele, materiál, barvu a co je na posteli to nejzásadnější, tak i matraci.

Ideální je při výběru postele si vše vyzkoušet a zkrátka si chvíli na jednotlivých matracích „poležet“. :) Samozřejmě vám tady poradí a nasměrují vás, co by vám podle vašich požadavků mohlo vyhovovat.

Mimo postele pak Royal Comfort nabízí i další potřebné záležitosti pro spánek – lůžkoviny – kvalitní polštáře a přikrývky německé rodinné firmy Műhldorfer, za pozornost stojí i nádherné luxusní povlečení švýcarské značky Christian Fischbacher, či bavlněné ručníky a župany od značky King of Cotton.

Pokud uvažujete nad pořízením nové postele – určitě se právě do prodejny Royal Comfort zajděte podívat, věřím, že si tady rozhodně vyberete. I co se týká cen, jsou postele reálně dostupné, záleží samozřejmě na tom, jaké segmenty si pro svou postel zvolíte, ale rozhodně se nejedná o extrémně drahé a nedostupné záležitosti.

Obchod & showroom Royal Comfort najdete v Brně v H-parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: ROYAL COMFORT / web
ODKAZ: ROYAL COMFORT / facebook
ODKAZ: ROYAL COMFORT / instagram