Jarní kolekce v obuvi & eshopu DONABOTA!

Možná si vzpomínáte, kdy jsem vám loni v zimě tady na blogu představila jeden zajímavých obchod & eshop se španělskými botičkami. Jmenuje se DONABOTA, kamennou prodejnu najdete v Kyjově, ovšem, jak píšu, funguje i eshop. ;) Mají tu opravdu krásné boty, originální, kvalitní a hlavně, jiné, než běžně v obuvích najdete. Proto vám chci dnes ukázat jejich novou, jarní a letní kolekci, která stojí za to! V článku najdete spoustu fotek pro inspiraci, tak mrkněte… :)

Troufám si tvrdit, že co se právě obuví týká, je to v Brně a okolí stále…tak nějak bída. Nabídka je všude víceméně obdobná, na žádné zajímavé a jedinečné kousky obvykle moc často nenarazíte. A tak jsem já osobně ráda za jakoukoliv novou a další možnost, kam pro hezké a zajímavé boty.

Loni v zimě jsem se dozvěděla právě o obchůdku DONABOTA, který nabízí nádherné španělské boty. Kamenný obchod je v Kyjově, na Masarykově náměstí 7/26 – takže, pokud dáváte přednost osobní návštěvě a vyzkoušení, zajeďte sem, však z Brna je to do Kyjova doslova coby kamenem dohodil. ;)

Značka DONABOTA nabízí v první řadě boty ze španělské produkce. Mimochodem, věděli jste, že je to právě Španělsko, které je po Itálii 2. největším výrobcem obuvi v Evropě?

Nově DONABOTA nabízí také portugalskou značku Relance a také, italské kabelky.

Každopádě, musím uznat, že ve všech případech se jedná o krásné kousky! Zajímavé, propracované a hlavně, kvalitní. Designově jde o jedinečné boty, na kterých v mnoha jiných obchodech skutečně nenarazíte.

Asi nejzajímavější a nejvíc oblíbenou značkou je ALPE – jedná se o dámskou obuv, tato značka je zcela exkluzivní a na českém trhu nová, dostupná v nové kolekci v obchodě a na eshopu DONABOTA.
V nabídce tu mají tyto boty v mnoha provedeních, boty ALPE mají osobitý a mírně zdobený design.

Právě tenisky od značky ALPE jsou opravdu nádherné! Mají propracované a zdobené detaily a v případě každého z modelů se jedná o jedinečnou záležitost. ;)

Mně ale zaujaly také právě botičky od nové značky RELANCE – nádherné jsou hlavně modely na léto, nazouváky, v mnoha barevných a stylových provedeních!

Mimochodem, obchod & eshop DONABOTA nabízí také moc krásné boty pro pány, ti si tady také vyberou! A super botičky tu pořídíte taky pro děti. ;)

Zkrátka, obchod & eshop DONABOTA je dobré znát. Věřím, že si tady totiž vyberete, já jsem z jejich nabídky nadšená!

Kamenný obchod Dona Bota najdete v Kyjově, na Masarykově náměstí 7/26, vše můžete objednat také přes eshop, viz odkaz níže.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie! ;)

ODKAZ: DONABOTA / web, eshop
ODKAZ: DONABOTA / facebook