Hurá do plavek – a do formy! Moje tipy a triky, jak na to…;)

Blíží se nám léto!!! A to je rozhodně důvod k radosti a také k tomu, hodit se do formy a kondice! Nějaký ten faldík navíc totiž v létě zamaskujeme jen těžko…:) Jaké jsou moje osobní tipy, jak být snadno a rychle fit? Čtěte dál!

Léto s sebou přináší i mnoho krásného… Teplé, prosluněné dny, dlouhé letní večery, dovolenou, koupání, letní festivaly, šatičky, sukně, kraťásky, plavky… Hmmm a právě to letní oblečení některé z nás možná lehce “děsí”, že?:))) Kilečka navíc totiž v plavkách nezamaskujeme ani náhodou (vzpomínáte, jak nám skvěle posloužil zimní kabát?:)! Takže, holky, chce to zabrat, zmobilizovat veškeré síly a začít trochu makat! Ať si pak na pláži, u bazénů a na koupalištích nepřipadáme, promiňte mi ten výraz, ale mluvím z vlastních pocitů:) – jako “vyvrženej vorvaň” :)

Jaké jsou moje tipy a triky, jak na to?

1. Za prvé, holky, zachovejte chladnou hlavu a nepanikařte!:) Stres a nervy nám postavičku nezlepší… V klidu se zamyslete, jak žijete, jíte, hýbete se… Není co zlepšovat? Pak tento krok přeskočte:) Je co zlepšit? No samozřejmě, vždycky je co zlepšovat…:) Zkuste si vytvořit nějaký plán, z počátku rozhodně ne nijak drastický a systematicky ho plňte. Třeba – řekněte si, že večer nebudete útočit na ledničku a budete jíst jen zeleninová jídla. Nebo zkuste zapomenout na svoje oblíbené sladkosti, zákusky, čokoládky a najděte si nějakou fajn a dobrou alternativu…třeba ovoce!

2. Pohyb! Jojo, bez toho taky asi nepůjde…:) Nejdůležitější je “odhodlat” se. Jakmile překonáte lenost a do fitka se “dokopáte”, uvidíte, že zažijete super pocit – díky vyplaveným endorfinům při cvičení a taky díky tomu, že jste nad sebou zvítězili:) Vím, o čem mluvím, protože jsem tuto situaci nedávno řešila sama se sebou. A nutno dodat, vyhrála jsem!:)

3. Vyzkoušejte cvičení na přístroji Bailine! V dnešní době už existují i velice zajímavé a efektivní způsoby, které Vám pomohou dostat se na vysněnou váhu. Jedním z těchto způsobů jsou určitě i procedury na přístroji Bailine, který jako jediný na jižní Moravě najdete v brněnském studiu PROline Body, na Veselé ulici 14. Já sama jsem tuto motodu vyzkoušela a musím uznat, že funguje (celou moji reportáž najdete ZDE):

Metoda bailine je velice účinná a zcela bezpečná. Dosahuje toho pomocí počítačem řízeného programu, tvarováním ženské postavy, váhové redukce a vyhlazením celulitidy bez chirurgického zákroku.

U přístroje Bailine pak platí, že jedna terapie – 45 minut se rovná pro tělo 2,5 hodinám intenzivního cvičení. Bailine je v zásadě simulačním tréninkovým systémem, který byl vyvíjen po více než 30 let a dnes je nejmodernějším a nejúspěšnějším počítačem řízeným systémem k tvarování postavy, vyhlazení celulitidy a regulaci váhy.

Bailine Vám pomůže jednak zhubnout, ale i zpevnit postavu, odbourat celulitiu, vyhladit pokožku…

Výjimečné na této metodě také je, že přístroj cvičení nastavuje dle potřeb každého klienta, zcela individuálně.

Ve studiu PROline BODY jsem se setkala i s klientkou, která takto zhubla již 10kg. Pokud tedy nevíte, jak zhubnout – přístroj Bailine může být tou pravou a správnou volbou:)

ODKAZ: PROLINE BODY STUDIO – web / facebook

4. Kupte si nové plavky! Jasně, právě to Vás taky donutí “hodit svoji postavičku do cajku”:) Můj tip jsou jednoznačně plavky značky Relleciga! Jsou úžasné – několik jich sama doma mám a nedám na ně dopustit:) Skvěle sednou, jsou z úžasných, kvalitních materiálů, které se i při častém namáčení nijak neničí a hlavně, ty střihy, barvičky, design… Nic lepšího a hezčího fakt jen tak neobjevíte:) Však mrkněte na web Relleciga, kde si můžete plavky také objednat:)

5. Můj poslední tip – vsaďte na opálenou pokožku! Hezká, opálená pokožka totiž vypadá mnohem lépe a dokonce opticky štíhleji. A neznám nic horšího, než nohy bílé jako stěna v kráťáskách, nebo sukýnce…:) Zapomeňte ale na dlouhé opékání se na sluníčku, nebo v soláriích… To Vaší pleti rozhodně neprospěje. Já nedám dopustit na dobré a kvalitní samoopalovací přípravky, díky kterým Vaše pokožka krásně ztmavne. Skvělou (a mnou otestovanou) volbou jsou samoopalovací produkty značky St. Moriz – na blogu jsem Vám je představila také v mé recenzi – ZDE.

A na závěr – dělejte pro sebe maximum a mějte se rády. I to Vám pomůže vypadat skvěle, rozzářeně a spokojeně. A o tom to přece také je!

Zdroj náhledové fotky: www.pinterest.com, přesný odkaz na fotku ZDE.