Vyzkoušela jsem: přístroj BAILINE!

Téma, které se točí kolem hubnutí, zpevňování postavy a celkově, kolem toho, jak dobře vypadat, nás bude zajímat asi vždycky – tedy, hlavně nás, ženy. Všechny přece chceme vypadat krásně, neodolatelně, chceme se líbit a také, chceme být samy se sebou spokojené. A to si samozřejmě přeji i já – a proto jsem se rozhodla vyzkoušet jednu zajímavou metodu, která nám k vysněné postavě může pomoci. Jedná se o přístroj Bailine – otestovala jsem ho a dnes mám pro Vás reportáž!

photo-26-01-17-12-31-08

Zcela upřímně – na trhu je dnes opravdu tolik způsobů, postupů, diet, cvičení…které nám mají pomoci docílit toho, po čem všichni toužíme: zhubnout a zpevnit postavu. Ovšem, jak už určitě sami také dobře víte, ne všechny tyto metody fungují, jsou zdravé a efektivní.

fot_0188-1024x724

Ideální je v tomto směru určitě použít zdravý rozum a vydat se takovou cestou, která nás k té vysněné postavě dovedet:) Tím „zdravým rozumem“ myslím – je jasné, že musíme učinit jednoduché a logické kroky, bez kterých se prostě zhubnout nedá. Zásadní jsou zejména zdravá strava a pitný režim, které jsou naprosto důležité v úspěšnosti hubnutí. Zkrátka, pokud budeme stále večeřet gulášek se šesti a zapíjet to půllitry piva – pro příklad, je jasné, že váha se nám asi moc nehne:)

Pokud ale už máme, co se stravy týká, jasno, je fajn podpořit to hubnutí i nějakou další metodou – jednou z nich může být i hubnutí a zpevňování postavy díky přístroji Bailine – já Vám ho mimochodem na blogu už představila – více ZDE.

Přístroj Bailine najdete jako jediný na Jižní Moravě ve studiu PROline Body na Veselé ulici 14 v Brně. A v čem je tento přístroj tak unikátní?

Metoda bailine je velice účinná a zcela bezpečná. Dosahuje toho pomocí počítačem řízeného programu, tvarováním ženské postavy, váhové redukce a vyhlazením celulitidy bez chirurgického zákroku.

U přístroje Bailine pak platí, že jedna terapie – 45 minut se rovná pro tělo 2,5 hodinám intenzivního cvičení. Bailine je v zásadě simulačním tréninkovým systémem, který byl vyvíjen po více než 30 let a dnes je nejmodernějším a nejúspěšnějším počítačem řízeným systémem k tvarování postavy, vyhlazení celulitidy a regulaci váhy.

Bailine Vám pomůže jednak zhubnout, ale i zpevnit postavu, odbourat celulitiu, vyhladit pokožku…

Výjimečné na této metodě také je, že přístroj cvičení nastavuje dle potřeb každého klienta, zcela individuálně.

Já sama jsem toto cvičení nedávno ve studiu PROline BODY vyzkoušela – a jaké byly moje dojmy? 

Hned na úvod s Vámi terapeutka ve studiu prodiskutuje, co byste rádi na své postavě změnili, upravili – a zda je to reálné, za jakou dobu, s jakou četností návštěv. Provede se analýza Vašeho těla a váhy a poté se připojí přístroj Bailine.

photo-26-01-17-12-10-18

U přístroje Bailine je skvělé, že se může cvičení zaměřit pouze na určité partie těla – např. jen na boky, bříško, stehna – zkrátka tam, kde to chcete „řešit“. V mém případě jsme elektrody rozložily rovnoměrně, na celé tělo (kromě rukou).

photo-26-01-17-12-10-30

Přístroj zahrnuje také „elektrobické“ programy jako: spalovač tuku, slabé a silné působení, intervalový trénink, zpevňování kůže, celulitida, hluboká masáž, ad. Ve všech těchto případech počítač reguluje intenzitu programů k zajištění správné aktivace pro každou klientku zvlášť.

Cvičení samo o sobě je příjemné, rozhodně ne nijak bolestivé, ze začátku se Vám ovšem mohou zdát výboje zvláštní, já sama jsem doposud nic takového nepoznala. Po chvíli si ale zvyknete. Cítíte lehké pulzování, mravenčení, na některých místech více intenzivní, jinde méně… Rozhodně se nemusíte bát:) Naopak – během cvičení můžete relaxovat, číst si… Skvělé je, že Vaše tělo cvičí samo.

photo-26-01-17-12-31-28

Já v rámci ukázkové hodiny vyzkoušela Bailine na 20 minut, kde jsem se především s tímto přístrojem seznámila. Intenzitu výbojů jsem měla nastavenou na nejnižší hranici 10 (škála síly jde až do úrovně 40).

Po cvičení, ani druhý den, jsem necítila žádnou svalovou bolest.
Já sama věřím, že tato metoda může být velice efektivní, samozřejmě při dodržení zásad zdravého stravování a  pitného režimu.

Ve studiu PROline BODY jsem se setkala i s klientkou, která takto zhubla již 10kg. Pokud tedy nevíte, jak zhubnout – přístroj Bailine může být tou pravou a správnou volbou:)

Studio PROline BODY najdete v Brně v centru, na ulicii Veselá 14.

ODKAZ: BAILINE BRNO / web
ODKAZ: BAILINE BRNO / facebook