Barrio Gotico Cafe – ideální místo pro oslavy i vánoční večírky! Tady se vám bude líbit! ;)

Pomalu, ale jistě, se blíží Vánoce! I když možná některým z vás nahání tato skutečnost lehce hrůzu :), tak je důležité si také přiznat, že Vánoce s sebou přináší hlavně mnoho hezkého! Je to období, které má neopakovatelnou atmosféru, kdy se lidé setkávají, baví se – třeba právě i o vánočních večírcích, nebo oslavách. Proto vám chci dnes dát tip na jedno místo, které je právě pro nejrůznější oslavy, večírky…jako dělané! Jmenuje se Barrio Gotico Cafe – tuto restauraci jsem vám už na blogu představila, ale věřte, stojí za širší pozornost. Má totiž obrovské kouzlo – a ve vánočním čase je to zde obzvlášť dokonalé… :)

Restaurace Barrio Gotico Cafe v Kurdějově opravdu stojí za návštěvu, a to kdykoliv během roku. V létě si tu užijete nádherné prostředí, venkovní zahrádku, pokocháte se krásnou přírodou, která Kurdějov obklopuje… Na podzim si tu zase vychutnáte hřejivou atmosféru a krásné vnitřní prostory restaurace a zima, hlavně předvánoční období, tak to tady opravdu nemá chybu!

Vánoční dekorace, skvělé jídlo, pití a lidé, které máte rádi. Přesně tak si zde můžete užít chvíle, na které budete ještě dlouho vzpomínat. :)

Restaurace Barrio Gotico Cafe funguje od roku 2015 a šéfkuchařem je Josef Ševčík, který má bohaté zkušenosti z různých brněnských restaurací – za zmínku stojí třeba Brabander, nebo Borgo Agnese.

Styl restaurace je inspirován Španělskem, respektive Barcelonou, kdy Barrio Gotico je jedna z nejstarších čtvrtí v Barceloně a “Cafe” – jsou převážně v Barceloně označovány gastronomické podniky.

Na jídelním lístku najdete jak španělská, tak i česká jídla. Zajímavostí také je, že každý týden se připravuje nový jídelní lístek – a vždy je kladen velký důraz na aktuální sezónnost surovin.

Vyhlášená jsou tu i jejich “prkénka” – na kterých najdete tapas & pintxos, tedy pestrou nabídku malých porcí jídel – právě tapas je tradičním španělským občerstvením.

A právě tato skvělá restaurace je tím ideálním místem pro vánoční setkání, oslavy a také, pro uspořádání vánočních večírků! Věřte, že na takový večírek právě zde budou všichni zúčastnění ještě dlouho vzpomínat – nejen pro krásné a jedinečné prostředí, ale hlavně pro perfektní jídlo!

Věčírek vám tu připraví doslova od A-Z – stačí zadat vaše požadavky a vyjdou vám maximálně vstříc. Připraví dekorace, stoly, jídlo a postarají se i o zábavu.

Mimochodem, když už je řeč o Vánocích – restaurace Barrio Gotico Cafe nabízí také vánoční dárkové poukazy na konzumaci, které mohou být skvělým vánočním dárkem!
Také vám tu mohou vytvořit dárkové firemní balíčky s produkty (pro zaměstnance a partnery) – s víny, španělskými pochutinami…

Vánoční atmosféru v Barrio Gotico Cafe stojí za to si vychutnat, budete na takové chvíle vzpomínat ještě dlouho!

Pokud si sem chcete udělat výlet ještě dříve, než v předvánočním období, nenechejte si ujít Svatomartinské menu, které se tu bude podávat od čtvrtka 8.11. do neděle 11.11. Víc informací najdete na události a jídelní lístek si můžete prohlédnout ve fotogalerii pod článkem. :)

A na závěr malý tip – často mi píšete dotazy, kde v okolí Brna uspořádat svatbu. A protože vím, že mnoho lidí řeší už termíny pro svatbu v roce 2019 – co takto ji uspořádat právě zde? Navíc, mají vlastní svatební projekt Barrio Weddings, kdy vám vše zrealizují naprosto kompletně. Pokud vás zajímá víc – mrkněte na můj článek o Barrio Weddings na blogu.

Barrio Gotico Cafe najdete v Kurdějově 137.

ODKAZ: BARRIO GOTICO CAFE / web
ODKAZ: BARRIO GOTICO CAFE / facebook