Zdravá & krásná! Jak na to? ;)

Co se týká přístupu ke svému zdraví, musím říct, že jsem poměrně uvědomělý člověk. :) Myslím tím hlavně to, že zdraví beru jako to nejcennější v životě a snažím se o své zdraví pečovat, samozřejmě také o zdraví mé rodiny, hlavně dětí. Pokud budu mluvit o péči o své zdraví a krásu, jsem zastánce hlavně té přírodní cesty – vyhýbám se lékům, které mnohdy dlouhodobě imunitu spíše utlumí než podpoří a fandím především přírodním vitaminovým doplňkům a přírodní kosmetice. Věřím v sílu přírody – a proto když už výživové doplňky a kosmetické produkty, tak ráda sáhnu po značce PraváJá – je to přírodní cesta, jak si udržovat energii, současně pečovat o čistění organismu a budování imunity. A co se mi líbí nejvíc, je pocit, že to je dělané na míru pro ženy od ženy :)

Značka PraváJá se zaměřuje na ženy – vyrábí pro ně kvalitní produkty jak pro krásu, tak i pro energii a zdraví – vše je vyráběno v malých sériích, s důrazem na špičková složení. Mimochodem, zakladatelkou značky je žena, která vše vymýšlí a vyvíjí opravdu s láskou a porozuměním nám, ženám. :)

Skvělé jsou například obličejové oleje, mně neuvěřitelně sednul v kombinaci Heřmánek & Levandule – oleje Pravájá jsou ručně dělané, ty nejcennější složky (esenciální oleje) jsou vždy obsaženy v maximálně možném množství pro skutečný efekt. Směs je bez jediné kapky syntetických složek, parfémů, GMO, konzervantů, parabenů a emulgátorů.  Oleje se netestují na zvířatech, což je pro mě taky hodně zásadní věc.

Super je i Dětský olej, který je ve špičkové kvalitě a je vynikající pro použití i coby obličejový olej – svým složením je velmi podobný obličejovému oleji Heřmánek & Levandule, je zde pouze méně esenciálních olejů, kvůli bezpečnosti pro miminka, ovšem zase je zde navýšeno množství obsaženého výtažku z šípku. Olej je výborný právě i teď pro zimní období, jak pro děti, tak pro dospělé, kdy má pokožká zvýšené nároky na péči. Vynikající je i na péči o pokožku těhotných.

Tipem na dárek pro ženy může být i obličejový olej Růže & Pelarognie  v dárkovém balení – olej je příjemný, přínosný pro pokožku a nádherně voní.

Výborná je třeba i řada Botanická SOS, což jsou formule inspirované bylinnou moudrostí, ale také problémy, které ženy nejčastěji trápí (trávení, nadýmání, redukce váhy, záněty).

Zaujala mě i  Kurkuma, to je také krásná přírodní cesta, jak podpořit imunitu, náramně to voní po zázvoru, pepři  a kurkumě, je to vhodné i pro vegany.  Skvělá věc!

Navíc, PraváJá neustále vyvíjí novinky, nové produkty – nyní to bude nová BIO kolekce Divoká alchymie, na kterou jse tedy moc zvědavá – určitě vás budu informovat!

A na závěr jeden tip – pokud vás tato značka zaujala, můžete se s ní blíže seznámit, a to 9. a 10. listopadu v Praze na veletrhu Green Beauty! :)

ODKAZ: PRAVÁ JÁ / web

ODKAZ: PRAVÁ JÁ / facebook