Kam pro krásné dětské oblečení v Brně?

Dnes mám opět inspiraci pro nás, rodiče! Chodí mi od vás dotazy, kde v Brně nakupovat hezké, kvalitní a cenově dostupné dětské oblečení – tak vám chci doporučit Textil u Vyzinů! Velký obchůdek s pestrou nabídkou dětské módy najdete přímo v centru Brna, OC Omega a také na Horově 2. V prodejně v OC Omega jsem pro vaši inspiraci nafotila reportáž a myslím, že tak super kousky rozhodně stojí za pozornost – mrkněte! :)

Sama jako máma ocením tipy, kam pro hezké dětské oblečení. Dávám raději přednost nabídce českých značek a také víc chodím do menších obchodů, než do velkých módních řetězců, kde je sortiment často tak nějak…“nic moc“.

V Brně mají naprosto senzační dětské oblečení v obchodech Textil u Vyzinů, kde se zaměřují právě na dětskou módu. Obchody Textil u Vyzinů najdete v Brně již na dvou místech, na Horově 2 a nově je tento obchod otevřený přímo v centru Brna, v OC Omega, kde je výběr taky perfektní!

Zajímavostí jistě také je, že tento obchůdek má opravdu dlouholetou tradici – představte si, že byl založený už v roce 1916! Od této doby se obchod a celá značka těší dobré pověsti a oblibě mezi zákazníky.

V obou prodejnách seženete krásné věci pro děti  – oblečení, ale také nejrůznější doplňky, které bývá často problém sehnat. Koupíte tu třeba úžasné čepičky, ponožky, punčošky, šátky, rukavice…

a dokonce třeba také roztomilé dětské polštářky, nebo baťůžky.

I co se oblečení týká, tak je v Textilu u Vyzinů opravdu z čeho vybírat. Hlavně pro holčičky tu mají fakt kouzelné kousky, ty různé mikinky s flitrovým zdobením, bundy, legínky…no, veliká paráda. :)

Ale i my, maminky kluků, tu najdeme super věci, pro kluky třeba hezké džíny, trička, košile a samozřejmě také tepláčky, nebo teplákové soupravy – přece jen, jak vím ze své vlastní zkušenosti, právě tyto věci dětičky využíjí snad nejčastěji, že? :)

Úžasné tady mají právě i dětské čepičky, šátky, šály, tunely na krk…opravdu tak pestrý výběr doplňků jsem zatím nikde jinde neviděla.

Kolekce jsou ucelené a dají se dobře kombinovat, jsou totožné jak barevností, tak i aplikacemi. Co se týká velikostí, tak v nabídce jsou věci od vel. 104 do 164.

Jak se vám taková paráda pro děti líbi? Za mě naprosto super! Stavte se omrknout na vlastní oči, stojí to za to – a věřím, že neodejdete s prázdnou. Nutno taky dodat, že oblečení i doplňky tu mají v přijatelných cenových hladinách. ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie!

Textil u Vyzinů najdete v Brně v OC Omega na nám. Svobody a také na Horově 2.

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web
ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook