Svatby v podání Barrio Weddings!

Plánujete vy, nebo někdo ve vašem okolí svatbu? Pak si rozhodně přečtěte tento článek, mám pro vás totiž tak úžasnou inspiraci! Slyšeli jste už o svatbách Barrio Weddings? Je to tak trochu jiná svatební agentura, která vám váš den D připraví naprosto dokonale. A ano – podobný název s restaurací Barrio Gotico Cafe rozhodně není náhodný… Čtěte dál, nalaďte se na tu dokonalou atmosféru, která z fotek v článku přímo dýchá!

Řeknu vám, když jsem připravovala tento článek, prohlížela si fotky, jak dokonalé svatby v podání Barrio Weddings mohou být, až mi bylo líto, že mám svoji svatbu už 11 (!) let za sebou. :) Tenkrát jsem ani netušila, že svatby jdou připravit a zrealizovat takto úžasně… Když bych se totiž měla dnes vdávat, ani minutu neváhám a svěřím vše právě Barrio Weddings.

V čem je právě tato agentura tak jiná?

Už jen tím, že za touto agenturou stojí stejní lidé, kteří mají v Kurdějově, asi 20 minut jízdy od Brna, nádhernou a velmi stylovou restauraci Barrio Gotico Cafe. Mimochodem – právě tuto restauraci jsem vám nedávno na blogu ve svém článku představila.

Barrio Weddings je opravdu zcela výjimečná svatební agentura. Specializují se výhradně a exkluzivně pouze na realizace svateb v Barrio Gotico Cafe, v Kurdějově a okolí – a jak jsem měla možnost sama vidět, je to zde opravdu nádherné. Pro agenturu je toto obrovskou výhodou, protože je to pro ně doslova „domácí prostředí“, takež vše naprosto dokonale znají. :)

Můžete si zvolit, jestli tu chcete mít svatbu církevní, v místním kostele svatého Jana Křtitele, nebo civilní v krásných místech Barrio Gotico Cafe a přilehlých prostorách – v kouzelném mandloňovém sadu, na vinici…fantazii se meze nekladou!

Agentura Barrio Weddings se o váš den D postará naprosto do detailu, tak, že si vy sami nemusíte s ničím dělat starosti a jen si budete vychutnávat neopakovatelnou atmosféru toho okamžiku.

Co se týká dekorací a květinových výzdob – Barrio Weddings spolupracují výhradně s floristickým studiem na Vídeňské v Brně Flowers by Decstore i jejich pujčovnou dekorací Decstore.cz.

Zajistí vám skvělý catering (samozřejmě v podání dobrot z Barrio Gotico Cafe), vytvoří svatební sweet bar, připraví vám božský dort, postarají se o svatební koordinaci, dekorace

A postarají se také o hosty, zařídí jejich ubytování, vyřídí veškeré formality. Doporučí vám i jednotlivé dodavatele, fotografa/video, vizážistku i svatební salon/styling.

Zkrátka, vy si svoji svatbu díky této agentuře budete moct naprosto užít. S vědomím, že proběhne přesně podle vašich představ, v podání toho nejlepšího, v nádherném prostředí, se skvělým jídlem, zábavou… Věřte, že na vaši svatbu budou opravdu všichni zúčastnění ještě dlouho vzpomínat… :)

Pro Barrio Weddings jsou svatby a realizace posláním, zábavou… A je to opravdu znát… :)

Na mnoho fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Vybrané fotky jsou z rukou kreativního studia Pinarto.

ODKAZ: BARRIO WEDDINGS / web
ODKAZ: BARRIO WEDDINGS / facebook