Kosmetika: otestováno – produkty značky Tarani

Dnes mám pro vás kosmetickou recenzi, ve které vám představím další produkty od značky Tarani – jedná se o kosmetiku, která ve svých přípravcích využívá vysoký podíl himalájských léčivých bylin. Vše nádherně voní a co je hlavní, vše je opravdu účinné. Víc v mém dnešním článku… :)
Tarani je česká značka terapeutických (kosmetických) produktů, které jsou vyráběné na principu ajurvédské medicíny. Základním pilířem jsou přírodní produkty s vysokým podílem himalájských bylin, respektive, jejich koncentrátů.  Bylinné koncentráty firma využívá proto, že mají vysoký funkční efekt a jsou až 15x silnější nežli běžné byliny. Jejich působení a vstřebatelnost přes kůži má být intenzivnější a rychlejší.
Kosmetiku Tarani nabízí v lázních Tarani v Kroměříži (ty vám na blogu také později představím), nebo na eshopu.
Dnes vám chci představit další 4 produkty od Tarani, které jsem vyzkoušela. Opět se mi skvěle osvědčily a ze své zkušenosti vám je opravdu vřele doporučuji.
Vitalizující mycí gel, zklidňující, Santal & Jasmín
Co mě v prvním momentě zaujalo, je nádherná vůně tohoto mycího gelu, ze které je patrný právě santal. Vůně je kořeněná, podmanivá, pro mycí gel možná trochu netypická, ale opravdu úžasná, věřím, že se do ní zamilujete, stejně, jako já.
Tento mycí gel je ideální pro stresem zatíženou pleť, používá se na pokožku obličeje, je skvělý i na odličování, opravdu dobře odstraňuje make up. Je to ideální volba místo mýdla, pokožku nevysušuje, nedráždí, naopak ji zklidňuje.
Po použití, vyčištění pleti, pokožku opláchněte vodou a následně naneste tonikum a pak obvyklý krém.
Ným a Bráhmi Bylinný mycí gel
Jedná se o přírodní mycí gel, který je skvělý na odstranění akné a řeší i problémy s kvasinkovými infekcemi.
Je skvělou volbou pro mastnou pleť s projevy akné – používá se jako mycí gel, který pokožku zbavuje nežádoucích bakterií, jedná se v podstatě o přírodní desinfekci. Dá se používat také jako gel pro odstraňování make upu.
Mimo použití na pokožku obličeje se tento mycí gel dá používat i pro hygienu intimních partií.
Gel obsahuje vysoký podíl účinných přírodních látek – extrakty z nýmu, bráhmi v kombinaci s tea tree olejem podporují obranyschopnost pleti proti opětovné infekci. Gel má zároveň i hojivé účinky, zbavuje pleť nadbytečného mazu, nečistot a čistí póry.
Vlasové sérum Bhangra
Pokud vás trápí nadměrné vypadávání vlasů, nebo celkově zhoršená kvalita vlasů, je toto sérum skvělou volbou.
Toto vlasové sérum řeší problémy s hojným vypadáváním vlasů, obnovuje kvalitu vlasů, vracím jim sílu, pevnost a lesk.
Sérum je ideální i pro suché a poškozené vlasy, aplikuje se cca 2x týdně, na noc, kdy ho vmasírujete do vlasové  pokožky a vlasy pak zabalíte do ručníku.
Textura séra je lehká, lehounce mastná, pro ty, které trápí více mastné vlasy, doporučuji aplikovat zejména na vlasovou pokožku.
Regenerační sůl Santal & Jasmín
Opět božsky voňavá záležitost! Vůně této soli je úžasná, převládá vůně santalu, věřím, že si ji okamžitě oblíbíte. :) Jedná se o regenerační sůl, jednu lžíci přidáte do koupele.
Sůl v koupeli celkově zklidňuje, regeneruje pokožku, mírní deprese a pozor – ženy také eroticky stimuluje! :)
Koupel s touto solí si maximálně užijete, hlavně díky té příjemné vůni!
Všechny produkty značky Tarani koupíte buď přes eshop (viz odkaz níže), nebo v lázních Tarani v Kroměříži.

ODKAZ: TARANI / web, eshop
ODKAZ: TARANI / facebook