Kde uspořádat jedinečnou oslavu, firemní party, nebo rozlučku se svobodou?

Často mi od vás chodí dotazy, kde v Brně a okolí uspořádat jedinečnou rodinnou oslavu, firemní party a setkání, nebo třebe netradiční rozlučku se svobodou. Možností je určitě celá řada, ale mám jeden tip, který je zkrátka ten NEJ! :) Co udělat takovou událost v úžasném prostředí rodinného vinného sklípku, navíc s možností velkého zážitku – kdy si všichni mohou vyzkoušet, jaké to je pilotovat obrovské dopravní letadlo! Zní to skvěle, co říkáte? V AirWine, leteckém simulátoru v Němčičkách, je něco takového možné… A věřte, na takovou oslavu tady budou všichni dlouho vzpomínat! Víc v mém článku. ;)

O leteckém simulátoru AirWine, který najdete kousíček od Brna, v Němčičkách, jsem vám už na blogu několikrát psala. Aby taky ne – mě totiž tato úžasná věc fakt nadchla. Samotnou mě létání a vše okolo hodně zajímá – a to i přes to, že mám z létání i strach a respekt. Ovšem, v AirWine, v leteckém simulátoru Boeingu 737, který si doma sestavil pilot a letecký nadšenec Dominik Vahala, se proletíte tak, jak se vám ani ve skutečném letadle nepoštěstí…:) Přímo v pilotní kabině, kdy se sami ujmete řízení, si prohlédnete taková místa světa “ze vzduchu”, jaká budete chtít – a mimochodem, třeba i váš dům.

Zní to skvěle, co? A taky to skvělý je – já sama jsem si pár letů v AirWine vyzkoušela a stálo to za to – mimochodem, na moji reportáž mrkněte ZDE.

Prožitek v leteckém simulátoru Boeingu 737 v AirWine budete mít skutečně věrohodný a od pocitu “ve vzduchu” naprosto k nerozenání – výhled z kokpitu zajišťují projekce na tři plátna, se zorným úhlem téměř 180°, která vytváří realistický dojem.

V samotné kabině letadla je pak všechno naprosto totožné, jako v kabině skutečného Boeingu 737. A pozor – také funkční! Na věrohodném pocitu, že skutečně letíte, se podílí realistický výhled z kabiny a také zvuky motoru, mluví k vám pracovníci řídící věže, před sebou máte spoustu tlačítek, kontrolky, displeje a samozřejmě – také “knipl”.

Co je ovšem – až raritou – je to, že simulátor AirWine mají Vahalovi v prostorách vinného sklípku, kde můžete ochutnat i vynikající vína z rodinného vinařství.

Zkrátka, je to tady opravdu moc fajn – a věřte, že zde zažijete něco, na co budete ještě dlouho vzpomínat. A JSEM U TOHO – právě v těchto prostorách, ve sklípku, se zážitkem letu na simulátoru, lze uspořádat i hodně vydařenou skupinovou akci, ze které budou všichni zúčastnění žít ještě hodně dlouho.:)

Kromě leteckých programů pro jednotlivce, nebo páry, totiž v AirWine nabízí i skupinové balíčky pro početnější skupiny. A rozhodně stojí za to, abyste o nich věděli! 

Z připravených balíčků pro skupiny si tu rozhodně vyberete. A je tu myšleno opravdu na vše! Kromě zážitku v simulátoru se zde postarají i o občerstvení, nápoje a také degustace vín z vinařství. A dokonce i o narozeninový dort! Nudit se tedy rozhodně nebudete…:)

Navíc, ceny těchto balíčků – za osobu, myslím, nejsou rozhodně nijak závratné. Například pokud si vyberete program “Narozeninová oslava” – získáte v rámci balíčku obložené mísy, pečivo, kávu, čaj, nealko nápoje, degustace vín a neomezenou konzumaci vín, narozeninový dort a hodinu v simulátoru… Cena je 840,- na osobu a 1 oslavenec je zdarma. Příjde mi to super, co říkáte?

Na výběr je ovšem i balíček s nižší cenou, 620,- na osobu – a opět s hodně zajímavým programem…

Kromě narozeninových oslav zde můžete uspořádat třeba oslavu promoce, rozlučku se svobodou, nebo firemní sešlost – teambuilding…možností je spoustu.:)

Tak co říkáte, není oslava, teambuiling, posezení s více přáteli…v AirWine, “v oblacích” a s dobrým vínem super tip? Za mě tedy rozhodně ANO! Na takové chvíle budete Vy i Vaši přátelé vzpomínat celý život, doporučuji z vlastní zkušenosti…:)

Letecký simulátor AirWine najdete v Němčičkách, na adrese Němčičky 285. Více informací o rezervacích a také o možnostech zakoupení dárkových poukazů se dozvíte na webu AirWine, viz odkaz níže.

ODKAZ: AIRWINE / web
ODKAZ: AIRWINE / facebook