Znáte ONLINE FITNESS?

Cvičení. Někdo ho k životu nutně potřebuje a bez pohybu se neobejde. Jiný se se mu vyhýbá, jako čert kříži. Jedno je jisté – pokud chcete být FIT, v kondici a hlavně, chcete vypadat k světu, je nějaký ten pohyb opravdu nezbytný.

Pokud ovšem nejste zmíněným nadšencem do cvičení, nebo zkrátka nemáte jen čas chodit třikrát týdně do posilovny, je snaha „dokopat“ se k nějaké té fyzické aktivitě asi více než obtížná:) Sama vím, o čem mluvím.

Abych byla konkrétní a hlavně upřímná: 

1.) Jsem strašně líná. Ano, příznávám, mám rádá svoji pohodičku, klídek a běhání, posilování, či jiná šílená aktivita mi doslova nahání husí kůži. Běh jen v rámci útěku v naprosto krizové situaci – to je moje pravidlo:)
2.) Nemám čas. Jsem máma od dvou dětí, z toho jedno z nich mám doma, protože ještě nechodí do školky. Do toho pracuju v několika oblastech a každou volnou chvíli, kdy se zrovna nevěnuju dětem, prostě pracuju. Baví mě to a neměnila bych. Jisté ale je, že na pravidelné cvičení mi čas už nezbývá.
3.) Jezdit třikrát týdně do fitka? Proboha, a to mám zvládat jako jak? 

10960094_785987368123710_3579005304620260900_o

Realitou však zůstává, že tlustá ovšem být kategoricky odmítám. A kondičku nějakou taky mít musím, už kvůli svým dětem. Takže co teď? Kámoška mi nedávno řekla o super věci – o online cvičení, pěkně s trenérem, v klídečku, doma… A hlavně, cvičíte pod dozorem. O co jde? O ONLINE FITNESS!!!

OnlineFitness.cz Ti díky moderním technologiím přináší možnost cvičit z pohodlí domova, v práci nebo na cestách pod vedením skvělých trenérů.

Jak to funguje? Jednoduše! Z nahrávacího studia přenáší každý týden desítky živě streamovaných fitness lekcí, vše co ke cvičení potřebuješ je připojení k internetu a počítač, tablet nebo chytrý telefon. Stačí se jen registrovat, vybrat si v rozvrhu svou lekci a začít cvičit.

10906512_774135932642187_8611403010180478773_n

Vybírat můžeš ze 14 trenérů, kteří ti každý den přinášejí až 5 lekcí podle nejnovějších fitness trendů. Jedna lekce je za 39,-, 10 lekcí za 290,- a měsíční členství za 249,-. 

Všechny lekce se vysílají živě, ale nemusíš se bát, že Ti nějaká uteče. Po jejich skončení jsou nadále dostupné ze záznamu do 23:59 následujícího dne, takže cvičit můžeš i dopoledne. Uživatelé se členstvím mají navíc přístup do archivu TOP LEKCÍ, díky kterému máš ty nejlépe hodnocené lekce neustále k dispozici.

Tak co na to říkáte? Super věc, pro nás, kdo se „vymlouvají“, že na cvičení prostě nemají čas:) Více informací najdete na oficiálním webu ONLINE FITNESS.

 

ODKAZ: ONLINE FITNESS/web

ODKAZ: ONLINE FITNESS/facebook